Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Post scos la concurs de Primăria Rovinari

Primăria Orașului Rovinari, județul Gorj, organizează concurs pentru ocuparea funcției publice de conducere, vacante, de șef Serviciul Public de Asistență Socială.

Candidații trebuie să aibă studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă și minimum 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice.

De asemenea, trebuie să fie absolvenți cu diplomă ai studiilor universitare de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice. Candidații trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute de art. 465, alineat 1, din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 9 martie, ora 16.00. Concursul va avea loc pe 23 martie - proba scrisă și 26 martie - interviul.

Vizualizări: 1,880

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: