Noul manager de la Ambulanţă s-a pus pe treabă

Marian Niculescu, noul manager al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj, a început promiţător activitatea în noua funcţie. Deşi este de puţin timp manager a reuşit să deschidă porţile între ambulanţă şi spital, pentru ca salvările să nu mai ocolească cu bolnavii până la unitatea spitalicească.

Mai mult decât atât a făcut ordine şi în curtea de la Salvare, unde a plombat gropile, iar acum vrea să reabiliteze sediul central. „Am găsit un dezastru aici. Aştept să fie aprobat bugetul şi vreau să reabilitez sediul central al ambulanţei pentru că nu arată tocmai bine. Trebuie să fac acoperişul pentru că plouă înăuntru. Vreau să le creez angajaţilor condiţii şi vreau să le iau echipamente întocmai cum e în ordinul de Ministru”, s spus directorul.

Marian Niculescu vrea să pună pe picioare şi atelierul mecanic de la ambulanţă, pentru ca salvările să fie reparate aici nu în alte service-uri. „Vreau să dotez atelierul cu cele necesare pentru ca reparaţiile salvărilor să se facă la Serviciul de Ambulanţă, fără să mai meargă în service-uri unde stau foarte mult, se cheltuiesc bani şi trebuiesc făcute programări. Noi avem aici mecanici, electricieni care pot face reparaţii. Defecţiunile foarte grave vor fi reparate la service-uri”, a menţionat Niculescu.

ŞEDINŢĂ

Săptămâna viitoare Marian Niculescu va organiza o şedinţă cu toţi angajaţii, atât de la staţia centrală cât şi cu cei de la substaţiile din judeţ pentru a le cunoaşte problemele. Va schimba structura echipajelor, acolo unde sunt probleme.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: