Noul şef de la Ambulanţă: Dacă nu se respectă legea voi lua măsuri

Marian Niculescu este începând de ieri manager interimar la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj. El este susţinut în această funcţie de PDL Gorj. Niculescu a fost numit în funcţie printr-o dispoziţie emisă de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj. Niculescu este decis să participe la concursul naţional pentru acest post. Acesta spune că pentru început va lucra cu vechea echipă, dar dacă nu se vor conforma regulilor impuse vor suporta consecinţele.

Numirea lui Niculescu a fost făcută în prezenţa fostului director Ana Duma.

„Începând cu data de 16 mai 2011 Ana Duma se revocă din funcţia de manager general interimar al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Gorj şi se numeşte cu data de 16 mai 2011, manager general interimar Marian Niculescu până la ocuparea postului prin concurs sau până la revocare lui din funcţie prin dispoziţie”, spune Marius Boeriu, director DSP Gorj. 

Şeful de la DSP Gorj a menţionat că Ministerul Sănătăţii a dispus ca Ambulanţa să fie condusă de o persoană din afară, în urma neregulilor constatate la control. Boeriu a mai spus că Niculescu este susţinut de PDL Gorj. „La conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă s-au perindat aproape toţi medicii de la Ambulanţă şi domnii din minister au sugerat ca cineva din afara instituţiei să preia conducerea”, spune Marius Boeriu.  

Niculescu este membru de partid de aproximativ 10 ani. Noul manager spune că ştie problemele Ambulanţei şi are un plan de management. „Cunosc în mare problemele cu care se confruntă Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Eu cred că din cauza neînţelegerilor s-au făcut greşeli şi mai ales greşeli de legislaţie. Nu sunt foarte grave, dar fiind jurist ţin ca legea să fie respectată. Trebuie să impunem câteva reguli de serviciu stricte care să se respecte pentru ca lucrurile să meargă bine. Cei care se conformează nu vor avea probleme, însă restul vor suporta consecinţele”, a declarat Marian Niculescu. 

În primă fază Niculescu va lucra cu vechiul comitet director. „Deocamdată o să lucrez cu vechea conducere, o să analizez activitatea comitetului director şi dacă oamenii îşi fac treaba şi respectă legea continuă şi în viitor dacă nu o să văd ce măsuri o să iau”, spune Niculescu.

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: