Noxe măsurate la termocentrala din Rovinari

Complexul Energetic Oltenia face noi măsurători pentru determinarea noxelor profesionale la termocentrala din Rovinari, în vederea reînnoirii avizelor de încadrare a locurilor de muncă în condiții deosebite.

Vor fi măsurate zgomotul, pulberile, vibrațiile, câmpul electric și magnetic, umiditatea și noxele chimice. Pentru efectuarea sutelor de măsurători, CE Oltenia oferă aproape 10.000 de lei fără TVA.

Firmele interesate pot depune oferte până pe data de 30 iulie, ora 10.00, iar achiziția este una directă, cu etapă de negociere.

Serviciul solicitat va fi prestat la locurile de muncă din cadrul SE Rovinari. Perioada de prestare începe de la data semnării și înregistrării comenzii până la data de 30 septembrie, anunță compania.

În prezent, circa opt mii de salariați ai Complexului Energetic Oltenia, din cei peste 12.000, beneficiază de condiții deosebite de muncă.

În fiecare an, pentru reînnoirea avizelor, CE Oltenia trebuie să facă aceste măsurători care să ateste depășirea valorilor limită de expunere profesională la locurile de muncă încadrate în condiții deosebite.

Vizualizări: 1,957

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: