„Nu s-a pus problema ca Grigoraş să plece!”

Nici n-a apucat bine să pronunţe cuvântul demisie, că Grigoraş era deja pe lista a doi granzi „răniţi” din liga 1, Dinamo şi Rapid. Antrenorul are însă parte de sprijinul total al conducerii şi al jucătorilor, aşa că rămâne la Pandurii. Viera şi compania au vizitat ieri o mânăstire şi au solicitat ajutorul divin ca să iasă din impas.

Rapid şi Dinamo îi fac cu ochiul lui Grigoraş. Prima nu are antrenor după plecarea lui Sabău în timp ce dinamoviştii nu sunt mulţumiţi de Bonetti. După şedinţa cu jucătorii şi conducerea, Grigoraş a decis să continue la Pandurii.

Rămâne pandur !

La supărare, după remiza cu Severin, Grigoraş a pomenit şi de posibilitatea de a-şi da demisia, ca element de scoatere a echipei din criză. Condescu nici n-a vrut însă să conceapă o despărţire de cel mai de succes antrenor al pandurilor. La şedinţa de marţi cu jucătorii, stafful tehnic şi conducerea, Condescu l-a asigurat pe Grig că beneficiază în continuare de sprijin total. „Nu se pune problema ca Grigoraș să plece. Mai are contract cu noi încă un an și jumătate. Normal că a făcut și el o afirmație la supărare. Nici lui, nici jucătorilor, nici nouă, conducătorilor, nici suporterilor nu ne-a convenit rezultatul și evoluția din meciul cu Severin, dar acesta este fotbalul”, spune  şeful executiv, Eugen Pîrvulescu. Acesta a precizat şi rolul şedinţei comune cu jucătorii. „Nu a fost o ședință, ci doar discuții cu jucătorii în vestiar. A fost președintele la discuții cu jucătorii, cu stafful tehnic, s-a mai spus câte un of, dar la Târgu Jiu nu sunt probleme. Președintele i-a încurajat, le-a spus că au în continuare tot sprijinul din partea lui. Nu sunt probleme de ordin financiar”, mai zice Pîrvulescu.

Dacă am știi clar care este motivul, l-am elimina rapid și reveni repede. În opinia mea e vorba și de o oboseală acumulată, e final de stagiune, ne-am bazat mult pe același nucleu de jucători și e o ușoară cădere, trebuie să o recunoaștem.” Eugen Pîrvulescu, preşedinte executiv Pandurii

5 – puncte au acumulat pandurii în ultimele 5 etape, adică o victorie cu Bistriţa plus 2 egaluri cu Steaua şi Severin

Jucătorii, total de partea lui Grig

Aşa cum era de aşteptat, jucătorii sunt total de partea lui Grigoraş. Antrenorul a creat un nucleu unit la Tg-Jiu iar Viera şi compania nu concep să rămână fără Grigoraş. „Pot să spun că e un moment greu pentru echipă. Am jucat trei meciuri și nu am bătut pe nimeni, dar nu e alarmant. Eu nu sunt de acord ca antrenorul să plece. A spus asta la supărare. Am pierdut cu Dinamo, nu am jucat bine cu Severinul și e normal să fie supărat pe noi, dar nu cred că pleacă și ne lasă așa. Avem nevoie de el. El a făcut echipa asta, e meritul lui. Când echipa juca bine toată lumea vorbea bine de noi. Eu cred că el a făcut multe lucruri bune aici și nu poate pleca așa”, spune ivorianul Viera, desemnat căpitan de Grigoraş după plecările lui Pintilii şi Chiricheş. „Tot acești minunați jucători au dus echipa pe locul pe care suntem, au acumulat 27 de puncte și împreună sperăm să mai acumulăm puncte. Avem partide accesibile în continuare, de unde mai putem să luăm puncte”, spune şi Pîrvulescu. Pandurii au vizitat ieri Mănăstirea Dealul Mare şi au cerut ajutorul divinităţii ca să depăşeaşcă momentul dificil. „Mergem la mănăstire să ne rugăm. Acum avem nevoie și de puțin noroc. Eu sunt musulman, nu pot să intru, dar merg să fiu împreună cu echipa”, mai declară Viera.

Le-am zis colegilor să fie mult mai atenți pe teren și la antrenamente. Să fie atenți și la ce fac în afara terenului, fiecare la el acasă, în oraș, la ce oră se culcă. Sunt mici detalii care contează. Am fost pe locul doi, am fost pe val, peste CFR Cluj, Vaslui sau Dinamo și am visat prea frumos și acum trebuie să revenim pe pământ, să fim mai modești.”                  Ousmane Viera, Pandurii

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: