Nu toţi salariaţii CEO primesc bani pentru orele suplimentare - DOCUMENT

Administraţia CE Oltenia a venit cu clarificări în legătură cu acordul semnat cu sindicatele prin care s-a luat decizia de a plăti ore suplimentare angajaţilor care au lucrat în plus. Conducerea companiei spune că nu toţi minerii şi energeticienii din cadrul complexului vor beneficia de plata orelor suplimentare. "Prevederile Notei comune nu se aplică salariaţilor subunităţilor cu activitate întreruptă (S.E. Chișcani, UIC Motru și Sector Seciuri) şi personalului cu contractul individual de muncă suspendat pe o perioada mai mare de 90 de zile, în intervalul septembrie-decembrie 2015", a transmis administraţia CE Oltenia printr-un comunicat de presă.

Mai mult, CE Oltenia a diferenţiat şi numărul orelor plătite suplimentar personalului TESA, astfel: personalul TESA din activitatea minieră şi energetică direct productiv va beneficia de plata a 24 de ore de muncă suplimentară; personalul TESA indirect productiv şi operativ va beneficia de plata a 16 ore de munca suplimentară.

Personalul muncitor şi CFL din activitatea minieră şi energetică va beneficia de plata unui număr de ore cuprins între 24 şi 48 de ore de muncă suplimentară. Cei din administraţie au confirmat faptul că sumele aferente orelor suplimentare vor fi achitate salariaţilor la chenzina a II-a a lunii decembrie.

nota_comuna_1nota_comuna_2

Vizualizări: 238

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: