Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Nu vrea nimeni să reabiliteze Colegiul „Tudor Vladimirescu”. Licitație reluată

Nicio firmă nu a fost interesată până acum să reabiliteze un liceu etalon din Târgu Jiu. Este vorba de Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”. Municipalitatea a scos lucrarea la licitație de două ori, dar niciun constructor nu a venit cu vreo ofertă. Peste patru milioane de lei pune la „bătaie” Primăria Târgu Jiu, care a scos lucrarea încă o dată la licitație.

Fără succes până acum, autoritățile mai insistă. Au scos la licitație, pentru a treia oară, reabilitarea Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”. Lucrarea este una de anvergură, iar constructorul trebuie ales cu atenție, mai ales că vorbim de un monument istoric. „La Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”, lucrarea a fost scoasă la licitație de două ori. Nu s-a prezentat nimeni. Sperăm să se prezinte constructori la următoarea licitație. Este o lucrare destul de mare, de valoroasă, peste un milion de euro. Este o valoare reactualizată după legislația în vigoare. Este o valoare care justifică și solicitările, și proiectul în sine, și cerințele pe care le avem pentru această unitate etalon pentru Târgu Jiu”, a explicat viceprimarul Aurel Popescu.

Până la data de 1 august, firmele interesate de această lucrare pot să depună ofertele la sediul primăriei. 4,4 milioane de lei este valoarea acestei investiții. „Lucrările sunt unele mai speciale ținând cont că este și în zona zero a orașului, că sunt clădiri monument, pe care trebuie să le păstrăm și să le dăm valoarea cuvenită, pentru că trebuie să ținem la tot ce are Târgu Jiul mai bun”, a mai spus Aurel Popescu, la Radio Accent.

La licitație a fost scoasă și modernizarea Colegiului Național "Spiru Haret", tot un monument istoric. În acest caz, a fost alocată suma de 6,2 milioane de lei. Ofertele mai pot fi depuse până pe 12 august.

Vizualizări: 879

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: