Nuntă cu diamante şi tort de ciocolată în familia Fometescu

Fostul director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Gorj, Gheorghe Fometescu, va fi socru mic sâmbătă când fiica sa, Georgiana Fometescu, îşi va pune pirostiile. Nunta se anunţa una cochetă cu respectarea tradiţiilor, dar şi cu participarea unor persoane publice din judeţ. Socrul mic ne-a dezvăluit faptul că mireasa a primit de la ginere o rochie de mireasa superbă, dar şi un inel cu diamant. Primul pas îl fac chiar astăzi când cei doi îndrăgostiţi vor spune DA în faţa ofiţerului de stare civilă.

Georgiana Fometescu şi alesul ei Emilian sunt împreună de peste şapte ani şi amândoi sunt stomatologi în capitală, acolo unde şi locuiesc. Îndrăgostiţi de meseria lor, mirii au ales ca pe tortul de nuntă, în loc de un ginere şi o mireasă, să fie aşezaţi doi dinţi de marţipan. „Sunt tineri, frumoşi şi o să facă treabă bună împreună. O să fie o nuntă cochetă, nu foarte mare ca număr de invitaţi dar nu asta contează. Mireasa este fericită, a primit de la ginere atât rochia de mireasă pe care a luat-o la Bucureşti, şi un inel cu diamant. Verighetele sunt din aur alb. Tortul este din ciocolată cu vişine şi deasupra au hotărât să aşeze doi dinţi de marţipan că ei sunt amândoi stomatologi şi naşii lor sunt din Bucureşti şi tot stomatologi”, a declarat Gheorghe Fometescu, fostul director de la APM Gorj.

Socrul mic aşteaptă nepoţi

Cei doi îndrăgostiţi au ales să se cunune religios la Târgu Jiu pentru că amândoi sunt gorjeni, mirele fiind din comuna Bărbăteşti. Gheorghe Fometescu mai are un băiat căsătorit deja şi care i-a dăruit şi un nepoţel, Mihai, în vârstă de un an şi opt luni. Acum socrul mic aşteaptă nepoţi şi din partea Georgianei. „Sigur că îmi doresc în primul rând să fie ei fericiţi şi apoi vreau şi nepoţi câţi mai mulţi. Dacă va fi nevoie mă voi duce şi eu şi soţia la Bucureşti să-i ajutăm cu nepoţii. Ei i-am spus şi fiului meu să mai facă copii că nu e bine decât cu unu”, a mărturisit socrul mic.

Tinerii căsătoriţi vor petrece alături de invitaţi la restaurantul Pandra din Târgu Jiu. Până atunci însă, Georgiana şi Emilian vor spune da în faţa ofiţerului de stare civilă de la primăria Târgu Jiu, astăzi.

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: