O femeie a fost acroşată de trenul personal Târgu Jiu - Turceni

O femeie din Drăguţeşti a ajuns la spital după ce a fost lovită de tren ieri de dimineaţă, în halta Cârbeşti. Se pare că victima mergea pe lângă calea ferată şi din cauza neatenţiei a fost acroşată de tren. Din fericire, femeia a scăpat cu viaţă şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Oamenii legii încearcă acum să afle cauzele şi împrejurările care au dus la producerea accidentului.

Femeia are 57 de ani şi este din Drăguţeşti. Ieri dimineaţă ea mergea pe lângă calea ferată şi din cauza neatenţiei a fost lovită de tren. Personalul CFR a anunţat evenimentul, iar poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul. „Personalul CFR a anunţat accidentul feroviar. Se pare că femeia a fost acroşată de trenul personal în halta Cârbeşti. Ea se deplasa pe lângă linia ferată şi din cauza neatenţie a fost lovită de tren şi din fericire a fost aruncată în afara linie ferate”, spune Daniel Brotea, şeful Poliţiei Transporturi Feroviare (TF). Oamenii din zonă nu înţeleg cum s-a întâmplat accidentul pentru că femeia a mers o viaţă cu trenul şi niciodată nu a avut probleme. Făcea mereu naveta Drăguţeşti-Târgu-Jiu. „Ea toată viaţa a mers cu trenul. Făcea mereu naveta Drăguţeşti –Târgu-Jiu. Nu ştim ce s-a întâmplat cu ea. Am înţeles că mergea pe lângă linia ferată că vroia să se urce în tren şi a acroşat-o”, a spus o cunoştinţă.

SPITALIZARE

Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean în stare de şoc şi cu multiple traumatisme. „Am primit o victimă dintr-un accident feroviar. Este în stare de şoc şi are multiple traumatisme. I s-au făcut investigaţiile medicale necesare şi va rămâne internată”, spune Liliana Crăciun, medic la UPU.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: