O firmă din Ilfov râvneşte la managementul privat al Spitalului Judeţean

Licitaţia pentru managementul privat al Spitalului Judeţean Târgu Jiu a fost la un pas de a fi reluată. Pe ultima sută de metri, însă, o firmă din Ilfov şi-a depus oferta. Este vorba despre SC Tetraedru Medical Consulting SRL, o societate, care potrivit informaţiilor apărute în presa centrală, pare să aibă priză la licitaţiile de această natură. Aceeaşi firmă a câştigat managementul privat al Spitalului Judeţean Mehedinţi tot printr-o licitaţie la care a fost singurul participant.

O singură firmă şi-a depus oferta pentru managementul privat al Spitalului Judeţean Târgu Jiu. Este vorba despre SC Tetraedru Medical Consulting SRL, din Ilfov, care şi-a manifestat intenţia pe ultima sută de metri, mai exact ieri dimineaţă, cu puţin timp înainte de expirarea termenului limită. Reprezentanţii Consiliului Judeţean spun că documentele acestei societăţi vor fi analizate în perioada imediat următoare. “Termenul limită pentru depunerea ofertelor expira luni la ora 10.00, iar cu puţin timp înainte o firmă din Ilfov şi-a depus documentaţia. Comisia de evaluare a făcut analiza listei de documente cerute în cadrul licitaţiei, iar în perioada următoare va avea loc verificarea administrativă. Se vor analiza documentele depuse, iar dacă va fi nevoie se vor cere clarificări”, a declarat Oana Paloş, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Gorj.

În cazul în care i se va atribui managementul privat al Spitalului Judeţean Târgu Jiu, firma din Ilfov va câştiga aproximativ 11.000 de lei/lună. Potrivit anunţului publicat pe SEAP, achiziţionarea serviciilor de management privat a fost estimată la suma de 408.658 RON fără TVA pentru 36 de luni. Participarea la licitaţie a fost condiţionată de achitarea unei garanţii în valoare de 5.000 lei.

Firmă cu lipici la licitaţiile de management privat   

Firma SC Tetraedru Medical Consulting pare să aibă lipici la licitaţiile privind managementul privat. Aceeaşi societate a câştigat printr-o licitaţie similară şi managementul privat al Spitalului Judeţean Mehedinţi, la începutul acestui an. Şi la data respectivă a fost singura societate care a participat la licitaţie. Potrivit informaţiilor apărute în presa locală mehedinţeană, firma SC Tetraedru Medical Consulting pare să fie una cu cântec. “S.C TETRAEDRU MEDICAL CONSULTING SRL are sediul în comuna Voluntari, judeţul Ilfov – o firmă dintr-o comună, aşadar – înregistrată la Registrul Comerţului – atenţie! – la 22 februarie 2010, cu obiect de activitate “Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management”. La vremea înfiinţării – din nou, atenţie – numărul total de angajaţi era de două persoane, respectiv, un administrator şi un asociat. Ei, bine, această firmă, într-un an de zile, 2010-2011, până la a prelua managementul Spitalului nostru judeţean, fulminant, a încheiat o serie de alte contracte cu alte spitale din ţară, tot cu acelaşi scop, managementul unităţilor respective”, se arată în ziarul Obiectiv Mehedinţean.

Vizualizări: 216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: