O maşină a luat foc într-o parcare din Târgu-Jiu

Panică ieri într-o parcare din zona 9 Mai din Târgu Jiu! O maşină a luat foc iar flăcările ameninţau să se extindă şi la celelalte autoturisme din apropiere. Se putea întâmpla o adevărată nenorocire dacă localnici nu ar fi sărit cu găleţile cu apă să stingă incendiu.

Maşina era parcată în zona Paralela 45 din Târgu Jiu. Câţiva cetăţeni care se aflau la un bar din apropiere au fost cei care au dat alarma după ce au văzut că de la motorul autoturismului iese fum. „Eram în magazin, a venit cineva şi mi-a zis că o maşină arde în faţa magazinului. Am scos furtunul, dar era prea scurt aşa că am luat găleţi şi împreună cu alte persoane am stins focul. Înainte de a fi stins incendiul un băiat a tras cu autoturismul lui maşina arsă în mijlocul străzii pentru ca focul să nu se extindă şi la celelalte autoturisme”, a spus vânzătoarea barului.

Maşina a luat foc de la un scurtcircuit

Au fost chemaţi şi pompierii însă focul a fost stins înainte ca aceştia să ajungă la faţa locului. „Dacă nu interveneau cetăţenii, exista pericolul ca flăcările să se extindă şi la restul autoturismelor aflate în parcare, ar fi avut loc o nenorocire atunci”, a spus Stelian Bălaşa, reprezentant ISU Gorj. Pompierii au stabilit cauza incendiului, scurt circuit la instalaţia electrică din cauza nefuncţionării sistemului de protecţie şi siguranţă al autoturismului. Au ars echipamente electrice şi mase plastice din zona motorului. Valoarea pagubelor este de 1.000 de lei iar a bunurilor salvate de 20.000 de lei.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: