Craiova are prime generoase pentru o victorie cu CFR

Patronul oltenilor de la Craiova, Mihai Rotaru, a anunţat prime „generoase” pentru victoria echipei sale în derby-ul cu CFR Cluj. Universitatea încearcă marea lovitură după un restart de sezon mai bun decât se așteptau chiar și oltenii.

 Mihai Rotaru anunță prime generoase pentru o victorie la CFR Cluj, care ar relansa lupta la titlu, abandonată de FCSB. Craiova a câștigat primele două partide de după perioada de pandemie, iar oltenii se gândesc deja la primul campionat câștigat după 29 de ani. Echipa lui Cristiano Bergodi s-a apropiat la doar 4 puncte de liderul CFR Cluj, prilej pentru fani să nu mai țină cont de reguli și prudență. Suporterii au năvălit la cantonamentul echipei, pentru a le cere jucătorilor victoria la CFR Cluj.

Și patronul oltenilor speră să dea lovitura în acest play-off. Mihai Rotaru a dezvăluit că Elvir Koljic și compania vor avea promise prime generoase pentru a ajunge campioana din urmă: „Mergem la Cluj cu gândul de a răpune bestia, CFR-ul e bau-baul campionatului. La noi la club sunt prime extrem de generoase și pentru meciul acesta, la fel cum se întâmplă după orice victorie”, a anunțat Mihai Rotaru, la emisiunea Digi Sport.

CFR Cluj – Craiova este programat duminică, 28 iunie, de la 20:00.

Vizualizări: 688

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: