Pandurii încă mai aşteaptă un răspuns de la primărie

Pandurii Târgu Jiu va juca pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, dar clubul nu are încă un document perfectat cu Primăria Târgu Jiu pentru a folosi stadionul. Oficialii clubului au făcut demersuri în acest sens şi aşteaptă să discute cu primarul Marcel Romanescu.

Oficialii clubului Pandurii Târgu Jiu susţin că echipa va evolua pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu în noul sezon. Directorul sportiv Camilian Floroiu a explicat de ce echipa de tradiţie a oraşului trebuie să continue să joace la Târgu Jiu, pe Stadionul Municipal. „Normal, logic, moral şi din toate punctele de vedere, trebuie ca Pandurii Târgu Jiu să îşi desfăşoare jocurile pe stadionul pe care acest club l-a adus practic acestui oraş prin performanţele pe care le-a obţinut şi prin jocul bun prestat de-a lungul timpului.  Cred că trebuie să ne continuăm activitatea pe Stadionul Municipal, am mai spus şi repet că vom juca pe Municipal. Indiferent de situaţiile care se discută şi de tot ce se vorbeşte, până la urmă este vorba de echipa de tradiţie a municipiului Târgu Jiu, Pandurii este echipa Gorjului şi este vorba de echipa pentru care s-a construit acest stadion şi are dreptul şi meritul de a putea juca pe această arenă”, a precizat Floroiu la Radio Infinit.

Acesta a menționat că încă nu s-a semnat un document în acest sens: „Am trimis documente către primărie, am transmis notificări şi către Direcţia de Patrimoniu şi aşteptăm un punct de vedere din partea dumnealor, care, sper eu, să fie pozitiv. Rămâne să mai purtăm o discuţie cu cei care se ocupă de destinele oraşului, vom avea şi o întâlnire cu domnul primar Romanescu să vedem ce formă va avea contractul, o prelungire a contractului de comodat sau un nou contract. Indiferent ce se va alege trebuie găsită acea cale care să nu mai afecteze Pandurii şi imaginea echipei”.

Pandurii Târgu Jiu are încă în vigoare un contract de comodat semnat cu Primăria Târgu Jiu prin care putea folosi gratuit stadionul, în compensare cu modernizările aduse bazei sportive, timp de 15 ani. Din perioada de 15 ani, Pandurii  au jucat pe Municipal doar din 2005  până în 2015, dar şi în această perioadă echipa a jucat timp de un an la Severin, în 2010 - 2011, atunci când s-a schimbat suprafaţa de joc a terenului.

Vizualizări: 1,121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: