O primărie din Gorj a dat în judecată constructorii pentru că nu termină lucrările

Primăria Bumbești-Pițic a chemat în instanță mai multe firme care au luat bani să facă lucrări publice, dar nu le-au mai dus la bun sfârșit. Autoritățile au deschis deja patru procese firmelor care au abandonat lucrările. Este singura modalitate, spune primarul, să convingă muncitorii să revină pe șantier și să termine ce au început.

Patru procese au fost deschise pe rolul instanței de judecată. Toate sunt pentru a obliga firmele care au câștigat licitațiile să termine lucrările pe care s-au angajat că le fac.
Edilul Irina Cojocaru a explicat că i-a convocat pe constructori și la mai multe întâlniri, la sediul primăriei, să-i convingă să reia lucrările, dar că nu a primit decât amânări.
“Constructorul n-a înțeles că trebuie să finalizeze lucrările, ne judecăm. Ei trebuie să vină să finalizeze lucrările. Mergem mai departe. Avem patru procese pe rol pe probleme de lucrări pentru că altfel nu aveam cum să le duc la îndeplinire. Am făcut adrese, i-am anunțat, i-am chemat la sediul primăriei: proiectanți, diriginte de șantier, constructori. Ne-au amânat. Cel mai bine este să mergem în instanță, că altfel nu se pot soluționa. Când este vorba de banul public, nu ne putem juca”, a spus primarul din Bumbești-Pițic, la Radio Accent.

Vizualizări: 7,989

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: