O singură ofertă pentru hrana asistaţilor DGASPC

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj va analiza vineri oferta depusă în cadrul licitaţiei organizate pentru hrana asistaţilor. Restaurantul Simone este singurul participant la licitaţie, asta în condiţiile în care în momentul de faţă hrana asistaţilor este asigurată de Restaurantul Dumbrava.

Restaurantul Dumbrava va asigura hrana asistaţilor din centrele DGASPC Gorj până la data de 14 iulie. Se pare că administratorii societăţii vor să renunţe definitiv la contractul cu DGASPC, dat fiind faptul că nu şi-au depus oferta pentru asigurarea hranei până la sfârşitul anului. „Avem o singură ofertă, cei de la Dumbrava nu au dorit să-şi depună oferta. Probabil, activitatea este foarte complexă şi doresc să o sisteze la expirarea contractului. Oferta va fi evaluată în cursul zilei de vineri, urmând apoi faza de licitaţie electronică. Fiind o singură firmă nu ne aşteptăm să fie contestaţii. Contractul va fi încheiat până la sfârşitul anului, cu posibilitatea de prelungire pentru încă patru luni”, a declarat Dumitru Cotrună, directorul DGASPC Gorj.

În momentul de faţă, Restaurantul Dumbrava pregăteşte zilnic câte 600 de porţii, mai exact 3 mese/zi/asistat contra sumei de 16 lei. Noua licitaţie pentru hrană are loc într-o perioadă în care la DGASPC Gorj au loc audieri. Şefii instituţiei au fost chemaţi să dea declaraţii privind contractul derulat cu firma lui Ionuţ Răitaru, până la sfârşitul lunii aprilie. „S-au verificat documentele de licitaţie, s-au cerut lămuriri de la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Licitaţiei, iar răspunsul venit a arătat că licitaţia cu firma lui Răitaru s-a desfăşurat în mod legal. Într-adevăr, au avut loc audieri. Atât eu, cât şi şefii de centre am dat declaraţii cu privire la hrana distribuită de firma respectivă. La vremea respectivă au mai fost semnalate probleme privind calitatea hranei, însă imediat după aceea s-au remediat”, a precizat Dumitru Cotrună. 

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: