O şoferiţă din Târgu-Jiu a intrat cu BMW-ul într-un gard

O tânără de 20 de ani a scăpat cu traumatisme uşoare după ce a intrat cu BMW-ul de mii de euro într-un gard de beton. Tânăra a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit cu maşina de un gard. La faţa locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliţie care a demarat imediat cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. Şoferiţa grăbită a ajuns la spital însă a refuzat să rămână internată şi a plecat acasă.       

Gardul unui case din cartierul Vădeni a fost distrus aseară în totalitate. Totul s-a întâmplat cu puţin înainte de miezul nopţii când, o şoferiţă de numai 20 de ani nu a luat în considerare faptul că partea carosabilă era umedă şi a apăsat prea mult pedala de acceleraţie. Într-o curbă aceasta a pierdut controlul volanului şi a intrat cu BMW-ul într-un gard. Locatarii au fost treziţi de zgomot şi au ieşit imediat din casă să vadă ce s-a întâmplat: „Noi dormeam, am auzit un zgomot puternic şi am ieşit afară să vedem ce s-a întâmplat. Am pus mâna pe telefon şi am sunat la salvare la poliţie. Erau două persoane în maşină, o fată la volan şi un băiat în dreapta. Fata era speriată, şocată şi nu se putea mişca, dar era conştientă. Cred că au avut viteză de s-au întors cu maşina în felul ăsta”.

Proprietara gardului speră ca vinovaţii să plătească paguba produsă: „Am auzit o bubuitură şi am ieşi imediat din casă şi am văzut maşina în curte. E bine că nu s-a întâmplat mai rău,  bine că nu păţiră ceva şi avuserăm noroc că este destul de târziu şi nu eram pe la poartă cum stăm noi de obicei că praf ne făcea. Îmi dărâmară tot gardul şi să mi-l facă pentru că era nou şi eu nu mai am alţi bani să-l fac”.

Pasagerul din dreapta susţine că şoferiţa nu a mers cu viteză dar de vină a fost carosabilul ud. Din nefericire, BMW-ul nu avea asigurare CASCO, iar cu asigurarea obligatorie va trebui să repare gradul stricat. „ Nu avea viteză mergea cu 50, 60 km/oră, asta nu e viteză, dar a fost udă strada, maşina are tracţiune pe spate şi a intrat în derapaj în curbă când ea a pus frână. Asta nu era viteză şi nu este vorba de nici o întrecere cum s-a speculat. Casco nu avem, iar cu asigurarea obligatorie probabil vom repara gardul că de asta o plătit, iar maşina o fac din banii mei”.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: