O sută de jandarmi, cu ochii pe suporteri

          Aproximativ 100 de jandarmi vor participa la asigurarea măsurilor de ordine publică la partida de fotbal dintre echipele C.S. Pandurii Lignitul Tg-Jiu şi F.C. CFR 1907 Cluj din cadrul turului Campionatului Naţional de Fotbal, Liga I, Etapa a IV-a, ediţia 2011-2012, la care se preconizează participarea unui număr de aproximativ 7000 de spectatori.

           Cu prilejul desfăşurării meciului de fotbal Inspectoratul  de Jandarmi Judeţean „Tudor Vladimirescu” Gorj, promoveavă campania ALEGE SA FII FAIR-PLAY ! cu mesajul STOP VIOLENŢEI ÎN SPORT.

           Campania ALEGE SA FII FAIR-PLAY !,este o campanie antiviolenţă, promovată, iniţiată şi susţinută la nivel naţional de Jandarmeria Română, împotriva violenţei în cadrul manifestărilor sportive.

Spectatorilor le vor fi distribuite pliante care conţin mesaje şi recomandări pentru suporteri, prevederi legale ale faptelor contravenţionale care se pot petrece pe arenele sportive, se va afişa un banner cu mesajulcampaniei şi va fi prezentat la tabela electronică a stadionului un film de prezentare cu mesaje şi consecinţele violenţei pe stadioane atât pentru suporteri cât şi pentru echipa favorită.

Vizualizări: 91

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: