Oferta CRF: Călătoria cu trenul, combinată cu mersul prin bălţi

Călătorii ce pleacă din Gara Târgu Jiu în direcția Craiova sunt dați jos la Pojogeni, deoarece sunt lucrări la infrastructura feroviară. Așa s-a întâmplat cu cei care au mers ieri cu trenul la Craiova. Numai că, așa cum povestesc călătorii, au avut parte de o aventură. Ei sunt dați jos din tren, merg câteva sute de metri pe jos, pe proprietățile oamenilor și apoi sunt urcați în autobuze.

CFR Călători a anunțat și nu prea anularea unor trenuri şi devierea altora de pe traseul Filiași – Cărbunești – Târgu Jiu, în perioada 15 octombrie – 2 noiembrie, din cauza lucrărilor ce se execută la infrastructura feroviară între stațiile Cărbunești și Halta Pojogeni. Pe distanţa Cărbunești – Pojogeni și retur, pasagerii vor fi transbordaţi cu autobuze, la/de la trenurile Regio aflate în circulaţie. În realitate, călătorii, dar și „nașii” sunt obligați să traverseze grădinile oamenilor, dar şi o apă până la autobuz. “Această transbordare cred că în mod normal se face în condiții civilizate. După ce ești dat jos din tren, mergi printr-o pădurice, treci o apă pe un pod foarte periculos, fără parapeți. Apoi mergi prin grădina unei persoane de abia scapi de lătratul câinilor și în final ieși la un drum de țară. Imediat se vede parcul auto. Și nașii au mers tot cu noi, pe jos, i-a transbordat și pe ei. Și trenul merge mai departe”, a povestit un călător, supărat că nu a fost anunţat atunci când a cumpărat biletul că va avea parte de aşa o aventură.

Probleme până în noiembrie

De asemenea, în perioada 15 octombrie-1 noiembrie, vor interveni modificări în circulaţia trenurilor Regio care circulă pe secția Filiași – Cărbunești – Târgu Jiu, acestea fiind anunţate la nivel local, în staţiile de plecare/sosire.

Pe secția Filiași – Cărbunești – Târgu Jiu vor interveni următoarele modificări: în perioada 15 octombrie – 1 noiembrie sunt anulate trenurile IR 1827 și IR 1828  Craiova – Târgu Jiu – Petroșani, trenul IR 1824 Deva – Cărbunești – București Nord va circula ca tren IR 12124 pe rută deviată: Deva (pl. 07.05) – Turceni– București Nord (sos. 15.23). De asemenea, în perioada 15/16 octombrie –1/2 noiembrie, IR 1823 București Nord – Cărbunești – Deva va circula ca tren IR 12123 pe rută deviată: București Nord (pl. 16.45) – TURCENI – Deva (sos. 00.58), iar trenul IR 1821 București Nord – Cărbunești – Arad va circula ca tren IR 12121, pe ruta deviată: București Nord ( pl. 23.45) – TURCENI– Arad (sos. 10.39). Trenul IR 1822 Arad – Cărbunești – București Nord va circula ca tren IR 12122, pe ruta deviată: Arad (pl. 18.53) – Turceni – București Nord (sos. 05.43).

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: