Oficial, Răduţ pandur pentru un sezon

E oficial. Răduţ şi-a pus ieri semnătura pe acordul cu Pandurii pentru un sezon. Mijlocaşul împrumutat de la Steaua va ajunge sub comanda lui Grigoraş pe 21 iunie, direct în cantonamentul de la Poiana Braşov.

Sfârşit de mini telenovelă. În ciuda dorinţei lui Reghecampf de a-l păstra, Răduţ va ajunge la Pandurii. Ieri a semnat împrumutul pe un an.

Vine direct în Poiană

Afacerea a părut în dubiu doar pentru câteva zile. Reghecampf a fost pus la curent cu detaliile tranzacţiei dintre Pandurii şi Steaua şi a fost nevoit să renunţe la Răduţ. Mijlocaşul de 22 de ani devine astfel al treilea transfer sigur al pandurilor, după Mamele (Chiajna) şi Ignea (UTA). „S-a perfectat contractul de transfer dintre Steaua şi Pandurii Târgu Jiu pentru un an de zile şi jucătorul şi-a pus semnătura pe contractul cu clubul nostru aşa că din acest moment nu mai pot face nici un fel de speculaţii iar antrenorul Petre Grigoraş poate conta 100% pe serviciile lui Mihai Răduţ”, a declarat pentru site-ul clubului, omul care s-a întors de la Bucureşti cu semnătura jucătorului, Daniel Băloi. „Nu s-a pus niciodată problema ca el să nu mai vină. Oamenii de la Steaua sunt de cuvânt şi nu puteau să spună una la transferul lui Pintilii şi alta să facă. Îl aştept pe Răduţ la pregătire atunci când am stabilit cu el, pe data de 21 după amiaza”, spune şi Grigoraş care l-a dorit în mod expres pe Răduţ.  

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: