Opt bătăuşi în arest, un curios în spital. „Mi-au zburat toţi dinţii!”

Prin momente de groază a trecut un tânăr care de abia revenise în țară după un an de muncă în străinătate, în loc de concediu de odihnă acesta având acum nevoie de un prelungit concediu medical. Un scandal produs la Săcelu la sfârșitul săptămânii trecute s-a încheiat nu cu rănirea vreunuia dintre protagoniştii încăierării, ci cu un gură-cască de pe margine, care a vrut și el să vadă cine cu cine se bate, până la urmă cel mai bătut fiind chiar el.

Scandalul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, Cătălin Corobea, de 24 de ani, tocmai întorcându-se din străinătate. A lucrat un an de zile în construcții la francezi, iar acum dorea să se revadă cu amici de-ai săi, plecați și ei în cursul anului la muncă în afară. Pe la miezul nopții s-au strâns cu toții la o terasă din stațiune, ultimul venit fiind un „italian” ajuns acasă de nici trei ore. În jurul orei 2.00 a izbucnit însă un scandal în plină stradă, iar Corobea și amicii săi au vrut și ei să vadă ce se întâmplă, pe el curiozitatea având să-l coste mult.

„Au oprit unii mașina chiar în fața Bazei de Tratament și i-am văzut de la terasă cum au început să scoată din portbagaj bâte, bastoane telescopice, aveau cu ei niște sticle sparte și loveau pe oricine întâlneau în cale. Cred că au căutat scandalul cu orice prilej, iar eu și prietenii mei am zis să mergem și noi să vedem ce se întâmplă. Nu știu cum s-a întâmplat, dar când am ajuns lângă ei am văzut cum a venit unul și mi-a dat cu sticla în cap. Altul mi-a dat un picior în gură de mi-au zburat toți dinții, iar apoi am căzut în genunchi, cred că pe un ciob de sticlă, că am și ceva urât la picior. Am fost lovit și acolo am rămas, m-au luat prietenii, m-au pus în mașină și m-au adus la spital”, povestește Cătălin Corobea, căruia nu îi vine să creadă că în câteva clipe a trecut pe lângă moarte.

Derbedei reținuți

Tânărul a avut puterea de a trece mai întâi pe la Poliție pentru a depune plângere și a cere tragerea la răspundere a celor care l-au lovit, oamenii legii reușind în cursul zilei de duminică să îi identifice pe scandalagii, până noaptea târziu polițiștii încătușând câte unul câte unul din agresori. Nu mai puțin de opt indivizi au ajuns până la urmă în spatele gratiilor. „Cercetările efectuate de polițiști au evidențiat faptul că opt tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 32 de ani, pe fondul consumului de alcool, au provocat un scandal într-un local de alimentație publică din localitatea Săcelu, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică. Cei în cauză au fost reținuți și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, a informat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene, Lucian Stroe, ieri după-amiază cei opt fiind duși în fața unui magistrat cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: