Opt noi cazuri de Covid în școlile din Gorj

Crește din nou numărul infectărilor în școlile din județul Gorj.  Conform reprezentanților Inspectoratului Școlar Gorj, opt noi cazuri de coronavirus au fost confirmate în unitățile de învățământ. Este vorba de patru cadre didactice, trei elevi și un preșcolar.

”Avem la Colegiul Tehnic Henri Coandă din Târgu Jiu un cadru didactic, un alt cadru didactic la Grădinița cu program prelungit Lumea Copiilor din Târgu Jiu. De asemenea, la Liceul Tehnologic Stoina au fost confirmate alte două cadre didactice. În privința elevilor, avem la Colegiul Național Spiru Haret din Târgu Jiu un elev, încă unul la Școala Gimnazială Voievod Litovoi și încă unul la Colegiul Traian Vuia din Târgu Jiu. Un ultim caz a fost înregistrat la Școala Gimnazială Glogova, structura Grădinița cu program normal Olteanu, fiind vorba despre un elev”, a transmis Nicolae Negrea, inspector școlar în cadrul ISJ Gorj.

În ultimele 14 zile sunt înregistrați 14 elevi confirmați, 24 de cadre didactice, nedidactice și personal auxiliar, iar clase suspendate sunt 16.

În județul Gorj, numărul unităților de învățământ care funcționează în scenariul verde este de 93, în scenariul galben sunt 282, iar în roșu sunt 97.

La nivelul județului au fost 28 de cazuri noi de Covid în 24 de ore, potrivit raportării Direcției de Sănătate Publică Gorj.

Vizualizări: 1,712

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: