Opt ocazii ratate şi un autogol

Cu 18 puncte, la egalitate cu Urziceni şi Brăneşti, Pandurii aveau o şansă imensă de a părăsi subsolul clasamentului şi de a ierna pe un loc mai călduţ, cu 20 de puncte, atât cât au încă cinci formaţii din Liga I care nu sunt scăpate de griji dar au totuşi sărbători mai liniştite.

Petre Grigoraş a acordat totuşi câteva declaraţii la ieşirea de pe teren precizând că echipa sa ar fi meritat victoria în partida cu Unirea Urziceni, remiza fiind doar o concluzie a lipsei de concentrare a elevilor săi: "Am fost mai buni decât Unirea, am avut mai multe ocazii decât ei. Meritam victoria, dar, când marchezi în propria poartă, ţi se întâmplă ce ni s-a întâmplat nouă”.

Vorbind ieri despre meciul dominat clar de echipa sa, care s-a dovedit campioana ghinionului după ce şi-a dat şi autogol, Grigoraş a făcut haz de necaz, declarând că a greşit că nu le-a arătat poarta care trebuie. Cu Cardoso, un fundaş de meserie, în postură de atacant, Pandurii au fost ofensivi până şi în propriul careu marcând în poarta lui Mingote după ce Unirea nu a reuşit să ajungă la poartă până la autogol. „Sincer, în fotbal se ratează mult iar acesta a fost un meci în care am ratat cele mai multe situaţii de a marca din poziţii clare. A fost o primă repriză pe care am dominat-o total, am şi înscris dar cred că aici a fost şi greşeala mea pentru că nu le-am arătat în ce parte atacăm şi am dat în propria poartă fără să fim presaţi de adversar”, a spus Grigoraş care consideră că meciul a fost dominat de echipa sa care merita cele trei puncte: „Neşansă am avut să primim gol, în rest partida a fost la discreţia noastră şi numărul de ocazii spune totul despre joc şi cred că şi o posesie foarte mare. În partea a doua am reuşit să marcăm. Ne pare rău că am pierdut două puncte. Ar fi fost foarte importante şi sunt convins că vor conta enorm de mult în economia campionatului".

Remiza de la Urziceni nu a ajutat nici una dintre echipe să iese din zona fierbinte dar la impresia artistică Pandurii au punctat clar schimbând, dacă mai era nevoie, impresia lăsată în debutul acestui sezon. De la venirea lui Petre Grigoraş echipa a arătat că joacă fotbal şi clasamentul neoficial al meciurilor disputate cu noul tehnician pe bancă arată clar că echipa nu merită un loc la retrogradare. 12 puncte acumulate în opt partide faţă de cele şase acumulate în primele zece etape fac ca la Pandurii să existe speranţe că în retur, dacă se va continua cu acelaşi joc bun, echipa să se salveze de la retrogradare.

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: