Orac nu e lăsat să plece de grecii de la Panthrakikos

Fostul jucătorr al pandurilor Daniel Orac ar dori să revină la Pandurii Târgu Jiu dar are probleme cu grecii de la Panthrakikos cu care mai are un an jumătate de contract şi care îl vor în continuare la echipă.

Aflat în ţară săptămâna trecută pentru a petrece Crăciunul, Orac a fost nevoit să se întoarcă la Panthrakikos care şi-a reluat deja pregătirea pentru partea a doua a campionatului. Grecii reia campionatul pe data de 5 ianuarie şi pregătirile au început deja, mijlocaşul fiind nevoit să se prezinte la antrenamente. Orac recunoaşte că ar fi tentat să revină la Pandurii, regretând despărţirea de echipa gorjeană. „Îmi doresc să revin la Pandurii, de fapt eu nici n-am vrut să plec, dar am fost obligat. Situaţia de la greci este una deosebită în sensul că ei ar dori să scape de antrenor, dar el nu vrea să plece. Sunt mai mulţi jucători care ar vrea să plece dar nu sunt lăsaţi. Preşedintele de acolo nu vrea să mă lase să plec, aşa că încă nu am putut rezilia contractul cu ei. Spune că îi place de mine, că sunt jucător bun şi că nu mă lasă să plec. Eu fac tot posibilul să mă întorc, dar nu mai depinde de mine. Am forţat şi eu nota, dar dacă nu mă lasă nu am ce face. Mai am contract cu ei încă un an şi jumătate, dar cel mai mult îmi doresc să pot să joc”, a declarat Daniel Orac pentru sportingorj.ro.
Preşedintele Marin Condescu nu s-ar opune revenirii jucătorului şi a precizat recent că îl aşteaptă la reunirea lotului să vadă dacă se va adapta din nou la echip. Condescu amenţionat că nu a discutat nici un aspect contractual cu jucătorul înainte de a afla dacă acesta poate fi transferat.


Vizualizări: 117

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: