Păcurar şi Vasilache au rămas datori

Printre jucătorii care au evoluat mai puţin în tur se numără şi doi fotbalişti bine cotaţi dar care au avut mereu probleme medicale. Este vorba de Ciprian Vasilache şi Alexandru Păcurar, ambii având probleme medicale destul de grav şi fiind mai mult timp accidentaţi decât pe teren. Antrenorul Sorin Cârţu a apreciat că aceştia au rămas datori clubului şi crede că nu au făcut toate eforturile pentru a se recupera mai repede, considerându-i vinovaţi şi de accidentările suferite.

 

Pandurii nu au putut miza multe etape pe unii jucători cu probleme medicale prelungite, întinderi sau rupturi musculare, Sorin Cârţu apreciind că aceştia au rămas datori echipei: „Sunt jucători care au rămas datori, indiferent că pot să invoce nişte accidentări. Sunt nişte motive subiective pe care le-ar putea aduce pentru că şi accidentările, mai ales dacă e vorba de întinderi sau rupturi, astea aparţin în general jucătorilor. M-am bazat pe aportul lor că ar putea reveni după aceste accidentări să ne ajute dar nu a fost aşa.” Dacă în cazul lui Vasilache şi Păcurar, cei doi accidentaţi din tur, Cârţu a avut dezamăgiri, în cazul altora situaţia s-a schimbat şi tehnicianul a fost plăcut surprins: „E un lucru îmbucurător că cei la care am apelat şi-au făcut datoria şi au corespuns. Am luat nişte puncte care creează o stare mai de încredere faţă de situaţia în care eram la început.”

Cârţu crede că lotul va trebui neapărat completat pe posturile care s-au dovedit a fi deficitare, chiar dacă au existat jucători în lot, pentru că aceştia nu s-au ridicat la nivelul pretenţiilor. „Nici nouă nu ne-a căzut deloc bine faptul că, la pretenţiile care sunt la acest club, am mers la două meciuri fără să putem prezenta nici măcar 18 jucători” spune Cârţu care s-a deplasat la Iaşi şi Constanţa cu câte 17 jucători printre care se aflau unii care făceau doar figuraţie pe foaie pentru că nu au evoluat deloc la Pandurii şi alţii care veneau după accidentări şi dacă s-ar fi apelat la ei era vorba de o forţare a lor într-un moment nepotrivit. 

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: