Pandurii a adus doar jucători tineri

Pandurii Târgu Jiu şi-a completat lotul pentru partea a doua a sezonului cu o mulţime de jucători tineri, majoritatea de 18 ani. Pe lângă aceştia au fost promovaţi la prima echipă foarte mulţi juniori de le grupele de republicani, aceştia putând evolua în continuare şi la echipele de juniori.

Antrenorul principal al pandurilor, Călin Cojocaru, a adus la echipă doar jucători tineri şi foarte tineri în perioada pregătirii de iarnă. Pe lângă cei şase jucători aduşi sub formă de împrumut, de la FCSB şi Rapid, ceilalţi jucători aduşi la echipă sunt majoritatea străini sau juniori din  pepiniera proprie.

Alex Achiriloaei, Matei Babaua şi Alexandru Catrici sunt rapidiştii împrumutaţi de cei de la Pandurii, iar Aurel Pirciu, Alexandru Bodea şi Cristian Ştefan au venit împrumut de la FCSB, Se mai pregătesc cu Pandurii şi sârbul Borisav Zlataric, nigerienii Korede Adedoiyn şi James Okeke şi francezul Steven Goma.

„Sunt jucători tineri cei care au venit, cu potenţial, care pot să crească. Am încredere în ei pentru că de aceea i-am  şi adus dar trebuie să muncim că mai avem mult până departe”, a spus despre tinerii jucători antrenorul Călin Cojocaru, care aşteaptă acum un răspuns din partea  FRF pentru a  putea legitima aceşti jucători care au mai puţin de 19 ani.

Pe lângă aceştia, de la juniorii clubului au fost promovaţi Alexandru Krupenshi, Horaţiu Peia, Albert Cornicioiu, Alexandru Cuţitoiu şi Leonard Gheorghe, jucători care se vor pregăti cu prima echipă dar vor putea evolua şi la grupele de juniori de la care au fost aduşi. Lotul mai include 11 jucători din lotul pe care Pandurii l-a avut şi în prima parte a campionatului, Alexandru Opriţa, Daniel Ciobanu, Alexandru Vasilescu, Patrick Popescu, Kazuki Takahashi, Ludovic Erhard, Alexandru Dinu-Ivănescu, Alexandru Trancă, Andrei Şendroiu, Adrian Tănăsoiu şi Nicolae Cotolan.

Se mai pregăteşte cu Pandurii şi un fost jucător al echipei, Robert Dănescu, revenit recent de la FC Argeş. Mai fac parte din lot cei trei jucători care au avut unele probleme medicale de lungă durată şi care vor reveni la antrenamente în curând: Robert Gheorghe, Iulian Măicăneanu şi Bogdan Dănăricu.

Vizualizări: 570

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: