Pandurii a rămas fără conducere. A plecat și Grigoraș!

Antrenorul Petre Grigoraș a demisionat de la Pandurii Târgu Jiu, după meciul cu Rapid, scor 2-0 pentru gorjeni. Primul care a plecat a fost Mihai Prunariu, care vineri și-a prezentat demisia din funcția de președinte al CS Pandurii, după o discuție cu directorul CE Oltenia, Laurențiu Ciurel. Petre Grigoraș a venit la Pandurii la o lună după numirea lui Mihai Prunariu. "Pentru rezultatele echipei o să plătim amândoi", spunea Prunariu într-un interviu, ceea ce s-a și întâmplat. Surse spun că în locul lui Grigoraș ar veni Edi Iordănescu, fiul selecționerului României Anghel Iordănescu.

Atacanții Mihai Roman (min. 14) și Deyvidas Matulevicius (min. 89) au marcat cele două goluri ale gorjenilor, dar giuleștenii au ratat un penalty prin Emil Dică, la scorul de 1-0 (min. 54), portarul polonez Michal Gliwa apărând șutul. În 17 partide directe dintre cele două echipe, Pandurii a înregistrat patru victorii, Rapid a câștigat de șapte ori, iar șase meciuri s-au încheiat la egalitate. Bilanțul la Tg. Jiu este de patru victorii pentru gazde, două pentru oaspeți și trei remize.

La scurt timp după meciul cu Rapid, Petre Grigoraş şi-a anunțat plecarea de la Pandurii Târgu-Jiu. "A fost ultimul meu meci, de comun acord am ajuns la acest deznodământ. Nu e niciun fel de problemă, începând de astăzi nu voi mai fi pe banca echipei. Din păcate, rezultatele nu m-au ajutat şi era normal ca eu să mă retrag. Nu se ştie, poate mă voi întoarce în viitor şi a treia oară! Sunt sigur că echipa asta va termina în prima jumătate a clasamentului. Am avut şi mult ghinion, dar asta este viaţa, ăsta este fotbalul. Le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în mine. Decizia finală am luat-o în urmă cu jumătate de oră. Voi vedea ce voi face”, a declarat tehnicianul la Sport Total FM.

Grigoraş a lăsat pe Pandurii pe locul 12, primul peste linia retrogradării, cu 18 puncte după primele 17 etape. Doar patru victorii a strâns tehnicianul în al doilea mandat pe banca gorjenilor. Pandurii mai are vineri un meci, cel cu Oțelul Galați din Cupa Ligii.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: