Pandurii anunţă azi jucătorii puşi pe lista de transfer

Nu toţi jucătorii care au încheiat sezonul trecut cu Pandurii vor rămâne la echipă. O parte vor pleca pentru că au oferte din prima ligă şi conducerea a explicat că nu se va opune plecării lor, iar alţii vor pleca pentru că vor fi puşi pe lista de transfer, aşa cum anunţa şi preşedintele CA, Marin Condescu, după retrogradarea echipei.

Noua echipă tehnică de la Pandurii Târgu Jiu va începe azi oficial munca la echipa din Târgu Jiu. Preşedintele executiv Eugen Pârvulescu precum şi antrenorul Marius Baciu vor începe pregătirile pentru noul sezon, urmând să poarte discuţii cu jucătorii din lotul actual şi să stabilească ce fotbalişti vor pleca de la echipă pentru că au oferte şi pe cine vor pune pe lista de transfer a clubului.

Bejinaru şi Boroncoi vor fi secunzi

Antrenorul principal a fost lăudat de preşedintele Pârvulescu ca fiind un fost mare jucător şi un tânăr care doreşte să facă performanţă şi în antrenorat: „Baciu în primul rând a fost un jucător mare. Să porţi banderola lui Steaua patru ani de zile e un lucru mare. E un antrenor tânăr, din noul val, care doreşte să facă performanţă, să ajungă să antreneze o echipă de cupele europene, poate chiar o echipă naţională. Face parte din noua generaţie de antrenori care au tot viitorul în faţă”.

Problema băncii tehnice este rezolvată în acest moment, urmând să fie clarificată în aceste zile şi cea a antrenorului cu portarii unde s-a vehiculat cooptarea lui Robert Bălăeţ, actualmente director sportiv în organigrama clubului, dar fost antrenor cu portarii la prima sa prezenţă în mijlocul celor de la Pandurii după ce a renunţat la ghete şi mănuşi. Pe lângă Florin Bejinaru, antrenorul care a încheiat practic sezonul trecut cu Pandurii reuşind patru puncte în ultimele două etape, un alt secund al lui Baciu este Flavius Boroncoi, fostul fotbalist al echipei Gaz Metan Mediaş, care a început cariera de antrenor împreună cu Marius Baciu.

Se anunţă rezilieri şi liste de transfer

În ceea ce priveşte lotul care va reveni pe data de 28 iunie la Târgu Jiu acesta va fi cel mai probabil mult schimbat după ce vor pleca jucătorii care au oferte din Liga I, dar şi cei puşi pe lista de transfer. „Sunt câţiva jucători care mi-au spus că ar vrea să plece la Liga I, e normal să-şi dorească acest lucru, dar, ei deocamdată, trebuie să fie conştienţi că sunt jucători sub contract cu Pandurii Târgu Jiu şi aşteptăm ofertele după care negociem cu echipele care îi doresc”, a precizat preşedintele Pârvulescu care nu este de acord ca jucătorii să plece liberi de contract. „E foarte uşor ca un jucător să vină să spună: gata, am retrogradat, nu mai stau, vreau să plec liber. Toţi ar vrea să plece liberi după ce au retrogradat echipa. Dar aşa ceva nu se poate, ei sunt sub contract cu noi. Să vină ofertele şi în funcţie de cerere şi ofertă o să luăm hotărârea şi vom vedea cui dăm drumul să plece şi în ce condiţii”, declară antrenorul.

Pârvulescu a mai precizat că vor fi şi rezilieri de contracte în unele cazuri dar şi jucători care vor ajunge pe lista de transfer a clubului: „Se pot rezilia contractele şi pe cale unilaterală şi în cel mai scurt timp o să publicăm pe site-ul clubului acea listă cu cei puşi pe lista de transfer care vor trebui să îşi caute echipă”.

Printre cei la care Pandurii ar putea renunţa definitiv se numără atacanţii Arrieta, Tilincă  şi Stromajer, dar şi mijlocaşii Ghindeanu, Nalaţi sau Vranjes.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: