Pandurii au mari probleme de lot la Timişoara

Pandurii abordează meciul cu Poli Timişoara cu serioase probleme de lot, mai ales la mijlocul terenului. Nu mai puţin de trei jucători care au evoluat etapele trecute pe posturi de la mijlocul terenului nu vor putea fi folosiţi din cauza suspendărilor. Murgan, Rusu şi Păcurar lipsesc etapa aceasta iar jucători cu care lotul să fie completat nu mai sunt decât eventual de la echipa a doua, în condiţiile în care mai sunt şi trei accidentaţi. Arrieta şi Dedu nu mai fac parte din lot pe final de tur iar folosirea lui Cardoso e din nou incertă, jucătorul acuzând în continuare probleme medicale.

Antrenorul pandurilor recunoaşte înaintea acestui joc cu Poli Timişoara că are probleme serioase în ceea ce priveşte alcătuirea lotului, doi dintre jucătorii folosiţi etapa trecută în primul unsprezece fiind acum suspendaţi. La cele două suspendări datorate cumulului de cartonaşe galbene, Păcurar şi Rusu, se mai adaugă absenţa lui Murgan care mai are o etapă de suspendare. „Avem probleme foarte mari de lot pentru meciul cu Poli Timişoara. Sunt trei jucători suspendaţi, este vorba de Murgan, Păcurar şi Rusu pe care nu-i vom putea folosi dar avem şi accidentaţi, Arrieta, Basara şi Dedu. Sunt numeroase probleme de lot dar facem tot posibilul să scoatem un rezultat pozitiv la Timişoara” a declarat ieri antrenorul pandurilor apreciind că adversarul de la acest joc este unul foarte puternic: „Ştim cu toţii că întâlnim un adversar puternic, sunt în acest moment primii în clasamentul Ligii I şi sunt o echipă care e pe val şi care s-a impus cu 6-2 în deplasare”. Timişorenii au pierdut speranţa de a mai juca în cupele europene şi se vor concentra în continuare mai ales pe campionat. „Nu mai au şanse acum să meargă mai departe în cupele europene şi probabil se vor concentra mai mult pe campionat”, a mai precizat Ciobotariu care caută acum o formulă ideală pentru a putea suplini absenţele din lot, cooptând în lotul pentru meciul de la Timişoara şi trei tineri de la echipa a doua, Avramescu, Rada şi Vlăduţi.

„Trebuie să pregătim foarte bine meciul următor. Trebuie să încercăm să aliniem cel mai bun unsprezece pentru a obţine puncte la Timişoara. Important e să avem şi acolo acelaşi ritm de joc şi acelaşi curaj şi aceeaşi determinare ca la meciul cu Rapid” a declarat Liviu Ciobotariu. Cea mai importantă problemă pe care o are acum de rezolvat tehnicianul este cea de mijlocaş la închidere unde Rusu şi-a făcut datoria etapa trecută dar acum e suspendat, la fel ca şi Murgan care juca destul de bine acolo.

Antrenorul secund Gabi Mărgărit, prezent ieri la conferinţa de presă a clubului Pandurii a recunoscut că pentru Pandurii acesta este un meci foarte greu dar echipa sa se va baza mai ales pe oboseala celor de la Poli după jocurile din cupele europene: „Ne aşteaptă un meci foarte greu. Analizăm, vedem punctele slabe, punctele forte şi încercăm să aducem ceva de la Timişoara. Ne bazăm şi pe faptul că echipele care vin după jocurile din Cupele Europene nu au o evoluţie prea bună aşa acum sperăm să se întâmple şi cu Poli Timişoara. O să vină şi golul, o să vedeţi, dar trebuie să avem şi puţină răbdare. E mult până la prima victorie, probabil după acea atacanţii se vor descătuşa.”

Vizualizări: 88

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: