Pandurii au perfectat opt transferuri

Pandurii a reuşit perfectarea a opt transferuri pentru partea a doua a sezonului. Joi, reprezentanţii clubului se vor afla la Bucureşti pentru a înregistra contractele de joc ale noilor veniţi care pot debuta duminică la echipa din Târgu Jiu.

Doar o mică parte dintre cei transferaţi pot spune practic că debutează, dacă vor fi trimişi pe teren de antrenorul Adrian Bogoi, pentru că patru dintre cei opt jucători revin la Pandurii sau au făcut junioratul la club. Este cazul jucătorilor Gabriel Dodoi, Laurenţiu Tudor, Adrian Tănăsoiu şi Gabriel Oiţă, doar Alexandru Costache, Rareş Cristea, Du Ho Kim şi Robert Bratu putând spune că vor debuta în tricoul celor de la Pandurii.

Adrian Bogoi: Mă îngrijorează faptul că va trebui să formăm o echipă din mers

Antrenorul Adrian Bogoi a tras linie şi a concluzionat că trebuie să o ia de la început cu munca de formare a unei echipe, în condiţiile în care i-au venit în lot opt jucători faţă de cei din tur şi a pierdut tot opt, dacă este inclus la pierderi şi Ciobanu care va lipsi mult timp de pe teren.

„Situaţia nu e alarmantă în acest moment, dar este dificilă într-adevăr, pentru că ne-au plecat foarte mulţi jucători  din primul unsprezece, jucători care aveau o anumită cotă la liga a doua. Noi am completat lotul şi avem în momentul de faţă jucători veniţi din eşaloanele inferioare, jucători tineri, majoritatea sub 21 de ani”, a declarat Bogoi.

Antrenorul trebuie din nou să formeze o echipă aşa cum a mai procedat şi iarna trecută şi în vară: „Mă îngrijorează faptul că începe campionatul şi va trebui să formăm o echipă din mers, dar sper să ne descurcăm pentru că acelaşi lucru s-a mai întâmplat. Sunt foarte multe schimbări din 6 în 6 luni la această echipă, mulţi jucători pleacă şi vin alţii. Trebuie să îi pregătim să ajungă la un nivel foarte bun şi să ajute echipa, dar în primul rând să se ajute pe ei”.

Pandurii încă mai poate face transferuri până pe data de 25 februarie, Bogoi precizând că lotul nu este încă definitivat: „Nu au fost încă legitimaţi toţi jucătorii, mai sunt câţiva copii care se pregătesc cu noi, dar nu am definitivat încă lotul. Am perfectat deja o serie de transferuri, sunt jucătorii care au venit de la reluarea pregătirii, exceptând pe Cotache şi pe Dodoi care nu se pregăteşte încă cu echipa pentru că acuză o accidentare, toţi ceilalţi care au fost transferaţi vin din eşaloanele inferioare”.  

Până acum Pandurii au transferat un portar, doi fundaşi, trei mijlocaşi şi doi atacanţi.

Transferuri perfectate de Pandurii:

Silviu Alexandru Costache – portar

Robert Ionut  Bratu- fundaş

Gabriel Marin Oiţă – fundaş

Adrian Tănăsoiu – mijlocaş

Laurenţiu Tudor – mijlocaş

Du Ho Hery Kim – mijlocaş

Rareş Cristea – atacant

Gabriel Dodoi – atacant

Vizualizări: 948

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: