În ce formă este adversarul pandurilor din prima etapă

Petrolul Ploieşti, adversarul gorjenilor din etapa programată la finalul acestei săptămâni, şi-a definitivat lotul după un ultim meci amical. Formaţia ploieşteană a remizat în week-end cu Gloria Buzău.

Petrolul Ploieşti va juca cu Pandurii în meciul din prima etapă din acest an a ligii a doua. Ploieştenii au încheiat pregătirea cu un meci amical în compania Gloriei Buzău. Echipa antrenată de Mugurel Cornăţeanu a remizat la Strejnic cu formaţia buzoiană într-un test urmărit de peste 500 de spectatori.

Petrolul a încheiat astfel seria partidelor de verificare premergătoarea startului părții secunde din Liga a 2-a. Scorul a fost egal, 1-1, cu goluri reuşite de Marinescu, în contul Petrolului, respectiv Răzvan Catană pentru trupa buzoiană. Antrenorul Petrolului, Mugurel Cornăţeanu, a început partida în formula C. Lungu – Borţa, Ghinga, Cazan, Ţigănaşu – Cr. Puşcaş – Al. Stoica, L. Marinescu, Kozoronis, R. Moldoveanu – B. Rusu. Au mai intrat pe parcursul jocului:  Bolboaşă, Sarris, Dan Bucşa, Ştefănescu, Malakyan, Nini Popescu , Saim Tudor şi Sergiu Arnăutu.

De cealaltă parte, gorjenii de la Pandurii au reluat şi ei de luni antrenamentele după o zi liberă şi perfectează pe ultima sută de metri transferurile jucătorilor încă nelegitimaţi care se pregătesc cu echipa.

Pentru că nu sunt prea multe soluţii a fost rechemat luni şi Rareş Cristea, atacantul craiovean de 19 ani care părăsise cantonamentul sâmbătă după ultimul amical. Jucătorul a declarat că va semna totuşi cu Pandurii în aceste zile, iar de luni a reluat antrenamentele sub comanda lui Adrian Bogoi. Cristea a explicat încă de la sosirea la Târgu Jiu că vine după o accidentare şi nu este la zi cu pregătirea, gorjenii încercând să îi dea o şansă atacantului în acest retur, la fel cum vor face şi cu coreeanul Du Ho Kim, care şi el va semna cu Pandurii.

Lipsa jucătorilor cu experienţă, după ce a pierdut şapte dintre posibilii titulari, îl îngrijorează pe antrenorul de la Pandurii înaintea confruntării cu Petrolul de duminică.

Nici rezultatele din perioada de pregătire şi verificare nu au fost de natură de a-l linişti pe Adrian Bogoi, acesta apreciind că Pandurii  va avea un retur foarte dificil. „Am încheiat  perioada de pregătire şi intrăm în linie dreaptă pentru pregătirea meciului cu Petrolul. E ultima săptămână înainte de meciul de campionat cu echipa din Ploieşti. De fapt, avem un început foarte dificil de campionat, în care întâlnim echipe foarte bune, dar ne pregătim cât putem de bine”.

Pandurii va juca în primele etape din acest an cu Petrolul Ploieşti şi CS Mioveni.

Vizualizări: 768

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: