Pandurii au primit bani de la CEO

Complexul Energetic Oltenia a reluat finanţarea clubului Pandurii după ce Eugen Pîrvulescu a fost instalat în locul lui Marin Condescu în funcţia de preşedinte. Pîrvulescu speră să fie linişte la echipă, linişte care să aducă şi rezultate bune.

Pandurii au primit veşti bune de la CEO. După ce anul trecut principalul finanţator al clubului a virat doar o parte din bani din cauza conflictului deschis dintre Laurenţiu Ciurel şi Marin Condescu, anul 2014 a început cu semne mai bune. Condescu nu mai e preşedinte la Pandurii, Eugen Pîrvulescu a fost instalat în locul său, iar CEO începe să dea iarăşi bani către club. „Am primit bani de la principalul finanţator al clubului, Complexul Energetic Oltenia. Este o sumă cu care ne desfăşurăm în continuare activitatea în condiţii bune. Dânşii vor hotărî suma totală cu care vor contribui pe anul calendaristic 2014, trebuie să menţionez asta şi în dosarul de licenţiere. Nu sunt probleme financiare la clubul Pandurii Târgu Jiu”, a spus ieri Eugen Pîrvulescu.

Din câte se pare CEO a virat în jur de 100-150.000 de euro în conturile clubului pentru a fi achitate cheltuielile curente. Pentru 2014 contribuţia Complexului la bugetul pandurilor s-ar învârti undeva la 3,5 milioane de euro după unele surse.

„Dorim din tot sufletul să se aştearnă liniştea la Pandurii şi e important să se transmită şi jucătorilor această linişte, să fie un climat de muncă. Eu zic că toate lucrurile decurg normal, de câteva zile am preluat funcţia şi totul decurge normal, la Pandurii nu sunt probleme. Membrii Adunării Generale mi-au spus că sunt preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu pe o perioadă nedeterminată. Nu mi s-a spus că ar fi interimat.”   Eugen Pîrvulescu

Despre ce bani vorbea Condescu?

Atunci când a părăsit Pandurii, Marin Condescu a spus că lasă clubul cu 3,5 milioane de euro în conturi. Pîrvulescu a explicat ieri de unde provine această sumă. „Trebuie să înţelegem exact ce a spus domnul Condescu. A spus că ne-au intrat sau intră în cont în luna ianuarie, deci e vorba de 940.000 de euro din drepturile UEFA, 1.000.000 de euro pe Eric, au şi intrat aceşti bani şi urmează să ne intre probabil în aceste zile şi 1.400.000 din drepturile TV. Deci nu că au rămas în conturile clubului 3,5 milioane, mai sunt şi datorii”, a declarat ieri Pîrvulescu.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: