Pandurii deschid returul !

S-au stabilit televizările primelor două etape din retur. Pandurii vor deschide etapa a 19-a, urmând să joace vineri, 2 martie, de la ora 18 la Braşov. Cu Dinamo pe teren propriu, gorjenii vor juca sâmbătă, 10 martie, de la ora 20.30.

Pandurii deschid balul în liga întâi. Vor juca primul meci oficial din noul an, vinerea viitoare pe terenul celor de la FC Braşov.

Revin după duelul de la Braşov

Pandurii se antrenează momentan de zor la Belek în Antalya, forţaţi fiind de amânarea returului şi de condiţiile proaste de pregătire din ţară. Gorjenii s-au cazat la Hotel Papillon Zeugma în cadrul Complexului Papillon şi se antrenează pe aceleaşi terenuri folosite până nu demult de U Cluj sau FC Braşov. Ultima din ele va fi şi primul adversar al pandurilor din retur. Meciul a fost programat în deschiderea etapei a 19-a astfel că gorjenii vor inaugura returul, vineri 2 martie de la ora 19. Pandurii vor reveni pe propriul teren abia pe 10 martie, la meciul cu liderul Dinamo astfel că au suficient timp să înlăture zăpada de Stadionul Municipal, mai ales că şi vremea pare să le fie aliat. Până la ora jocului cu Dinamo mai sunt două săptămâni şi jumătate iar temperaturile sunt mereu în creştere. Interesant este faptul că Grigoraş şi compania nu se vor antrena la Târgu Jiu până după meciul de la Braşov. Mai concret site-ul oficial al clubului informează faptul că după revenirea din cel de-al treilea stagiu de la Belek, pandurii vor rămâne la Mogoşoaia unde se vor acomoda cu vremea din România după care vor pleca direct spre Braşov pentru meciul din prima etapă a acestui an.

Testează doi anonimi

Dacă pe Matulevicius l-au scăpat printre degete, pandurii au zis să-şi încerce norocul cu doi anonimi din Senegal. Nu şi-au învăţat se pare lecţia din exemplele Brahmia, Campisi, Noguero sau Williams, toţi iluştrii anonimi trimişi foarte repede la plimbare de Grigoraş. Cei doi senegalezi, care joacă se pare pe postul de atacant, se numesc Bruno Gomis şi Emmanuel Mbella şi ar veni din ligile inferioare din Italia. Africanii au fost remarcaţi de gorjeni în amicalul dintre Râmnicu Vâlcea şi Chiajna, în care ambii au marcat câte un gol pentru echipa din liga a doua. Şansele ca ei să rămână sunt absolut minime. Ajunşi la 20, respectiv 22 de ani, cei doi aproape că nu sunt de găsit nici pe motorul de căutare Google! Despre Gomis putem găsi că a jucat prin ligile de amatori probabil în timp ce Mbella e o necunoscută totală. Practic, pandurii au avut în probe în această iarnă un singur jucător adevărat, pe lituanianul Matulevicius dar şi pe acela l-au ratat. Returul se anunţă tare greu...

Nistor, spre puşcărie-!

Dan Nistor nu a fost niciodată recunoscut ca un geniu în vestiarul pandurilor. Ce a reuşit însă acum mijlocaşul întrece orice imaginaţie. Revenit în ţară pentru câteva zile după stagiul al doilea al pandurilor din Antalya, Nistor a împrumutat maşina unui prieten. Toate bune şi frumoase, doar că Nistor a „uitat” că nu are permis de conducere! A fost prins de poliţişti la volan în comuna natală Rucăr, comună în care, culmea, Nistor are titlu de cetăţean de onoare fiind primul fotbalist de acolo care a ajuns la liga întâi. Dar, cum unde-i lege nu-i tocmeală, lui Nistor i s-a întocmit dosar penal şi riscă între 1 şi 5 ani de închisoare! Fotbalistul a zburat între timp în Antalya pentru al treilea stagiu al gorjenilor.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: