Pandurii, fără şefi şi fără puncte

Pandurii a pierdut meciul cu Concordia Chiajna de vineri seara, după mai multe decizii ale arbitrilor contestate de gorjeni. Antrenorul Edi Iordănescu a fost nevoit să vadă meciul din tribună, fiind suspendat, la fel şi secundul Ionuţ Stelescu şi statisticianul Dorian Gugu, suspendaţi două etape respectiv o lună.

Iordănescu nu a fost pe banca tehnică, dar a scris pe Facebook un mesaj cu temerile sale care până la urmă s-au adeverit. Pandurii a arătat intr-adevăr ca un orfan, iar brigada de arbitri a favorizat gazdele. Iată ce a scris antrenorul: „Sper că suspendarea preşedintelui clubului, lipsa mea de pe bancă a altor doi colaboratori, starea care s-a format în jurul echipei şi chiar a faptului că echipa din Chiajna a protestat  la deciziile din jocul ei de la CFR, să nu influenţeze în vreun fel prestaţia brigăzii de arbitri de azi. Mă apasă sentimentul ca am putea fi priviţi ca un proaspăt orfan, iar noi nu suntem asta, suntem o echipă care azi îşi va juca şansa de salvare de la retrogradare şi dorim să ne-o jucăm într-un mod cinstit”.

Meciul l-a câştigat Chiajna, unicul gol al meciului fiind dat de  Dina, în minutul 57, cu un şut din careu, după o pasă de la Pena. Pandurii au fost bulversaţi şi au făcut greşeli care i-a lăsat în zece oameni după ce Dan Nistor a fost eliminat în minutul 37. Mijlocaşul de 26 de ani a pierdut un duel pentru minge cu Dragarski, în careul gazdelor, a fost uşor lovit de fundaşul ilfovenilor şi a reacţionat, izbindu-l pe acesta peste picioare. Siteul oficial al Pandurii notează că mijlocaşul a fost provocat de Dragarski care l-a lovit şi el uşor peste picior înainte de gestul lui Nistor. Jucătorul va pierde, în cazul unei suspendări de două etape, disputele cu FC Braşov şi FC Botoşani. In minutul 90 si portarul de rezerva Gliwa a primit cartonaş roşu pentru o reacţie nervoasă la adresa deciziilor brigăzii de arbitri. "Am rămas în 10 din prima repriză, asta a pus amprenta asupra jocului. Din păcate facem în fiecare meci cadouri adversarilor şi apoi alergăm după egalare", a comentat Mihai Raduţ. "Acum trebuie să câştigam acasă cu Braşov, pentru că am intrat din nou în hora retrogradării", a declarat Mihai Roman.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: