Pandurii II joacă azi cu ocupanta locului doi

Echipa a doua a celor de la Pandurii are azi programat acasă cel mai dificil meci al finalului de sezon. Elevii lui Gabi Zahiu trebuie să treacă de ocupanta locului doi, Naţional Sebiş, tehnicianul fiind convins că va fi destul de greu având în vedere oboseala acumulată de jucătorii săi şi programul încărcat din ultima perioadă. Pandurii II vin cu un moral bun după jocul câştigat în deplasare la Recaş şi speră din nou într-o victorie.

Antrenorul Gabi Zahiu consideră jocul greu atât prin prisma programului obositor, fiind programată zilele trecute şi o etapă intermediară: „Avem un meci greu cu cei de la Sebiş şi va fi dificil pentru că s-au jucat trei meciuri într-o săptămână şi s-a acumulat o stare de oboseală dar sper să fie mai multă la ei şi nu la noi. Echipa din Sebiş este şi una dintre cele bune ale seriei dar sper că vom reuşi să ne impunem”.

Zahiu nu are prea mari probleme de lot pentru că nu au mai plecat mulţi jucători la prima echipă, Cârţu apelând doar la Rada pentru acest meci. Accidentările din lot nu afectează prea mult sistemul de joc, Arrieta şi Adi Popescu având probleme de lungă durată şi urmând să nu mai revină în acest sezon. „Arrieta s-a accidentat şi nu vom mai putea conta pe el până la finalul campionatului. Are ruptură la fel ca şi Adi Popescu şi se pare că nu mai putem conta pe ei în acest sezon. Fărcăşanu are şi el o entorsă de la un antrenament dar într-o săptămână îşi revine”, a explicat Zahiu situaţia accidentaţilor. „Problema e cum se vor mobiliza ei pentru că la meciul anterior de acasă cu Simeria nu mi-a plăcut atitudinea lor, deja se credeau învingători de când a început jocul dar acum s-au îndreptat şi au tratat meciul foarte serios, chiar şi contra unui arbitraj ostil”, a precizat tehnicianul echipei a doua, care va putea miza pe jucătorii  care săptămâna trecută s-au deplasat la Urziceni cu Pandurii, Stanciu şi Vlăduţi dar şi pe Dedu de la prima echipă. „Dedu va juca la noi pentru că acolo nu prea poate să-l folosească, am avut şi data trecută un joc dificil, s-a jucat la intimidare şi mi-a fost frică să-l bag să rişte vreo accidentare”, mai spune Zahiu.  

„Îi felicit pe Stanciu şi Vlăduţi pentru că au debutat la prima echipă dar ei trebuie să convingă şi să rămână acolo nu să mai vină înapoi. Pe Stanciu îl văd un om de bază al echipei pentru viitor dar el trebuie să se mai maturizeze puţin. Nu neapărat că e copilăros la minte ci să aibă mai multă încredere în el. Eu zic că poate face faţă şi la prima echipă şi acum a jucat foarte bine cât a jucat”:

Gabi Zahiu

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: