Pandurii îl aşteaptă pe „fratele” Chiricheş

Pandurii se reîntâlnesc sâmbătă cu fostul lor coleg, Vlad Chiricheş. Omul care l-a înlocuit pe Chiricheş la Pandurii, Ionuţ Rada speră să câştige duelul cu fundaşul ajuns la Steaua. Maxim aşteaptă nerăbdător să se vadă cu doi amici de la Steaua.

Cardoso începuse returul ca înlocuitor al lui Chiricheş dar gafele brazilianului au dus la înlocuirea acestuia cu tânărul Rada.

Vechiul şi noul Chiricheş

Titularizat de Grigoraş după greşelile în lanţ ale lui Cardoso, tânărul Rada a prins deja două meciuri consecutive în acest retur. Contra celor de la Voinţa Sibiu a fost cam nesigur şi era să le ofere sibienilor un gol pe tavă. Cu Mioveniul şi-a revenit însă şi chiar a avut o intervenţie salutară la 1 la 0 în faţa lui Ayza. Văzut de mulţi, inclusiv de şeful Condescu, drept înlocuitorul de drept al lui Chiricheş, Rada speră să-l facă uitat pe fundaşul plecat în Ghencea. Alături de Viera, Rada vrea să formeze unul din cele mai tari cupluri de fundaşi centrali din ţară. „Am prins tricoul şi sper să nu-i mai dau drumul. În astea două meciuri, zic eu, că am avut o prestaţie bună. Eram într-o pasă puţin mai proastă. Important e că am câştigat acest ultim meci, ne-a mai revenit un pic moralul şi suntem mult mai încrezători înaintea meciului cu Steaua. Foarte bine mă înţeleg cu Viera, am jucat şi anul trecut cu el 7-8 meciuri, mă încurajează, am trecut peste acel trac şi e din ce în ce mai bine. Vreau să aducem cât mai multe puncte echipei”, spune jucătorul de 21 de ani, produs 100% al pandurilor.

Îşi driblează Maxim „fratele” -

Steliştii vin sâmbătă la Tg Jiu cu un nou antrenor, Stoichiţă dar Chiricheş nu are cum să lipsească din echipa de start. Pe postul de fundaş central, acolo unde îl vrea Becali. Pandurii abia aşteaptă să-şi revadă fostul coleg. Maxim e cel mai nerăbdător. Mijlocaşul adus de la Espanyol în vară se cunoaşte cu Chiricheş de pe vremea junioratului, când erau colegi la Şcoala de Fotbal Ardealul Cluj. Tot acolo a evoluat şi Răduţ de la Steaua, astfel că meciul de sâmbătă va fi unul interesant pentru Maxim. „Am doi frați la Steaua, și Chiricheș, dar și Răduț. Am petrecut mult timp cu Chiricheş. Mă voi bucura să ne reîntâlnim, am vorbit cu el și abia aștept să mă întâlnesc cu el și cu Răduț. În teren voi uita că îmi este frate și sper să avem noi câștig de cauză”, spune Maxim care crede că presiunea e mai mult pe umerii prietenilor săi din Ghencea. „La Steaua e presiune oricând și cred că s-au obișnuit cu asta. Cred că orice fotbalist când ajunge acolo e conștient că va juca sub presiune”, mai spune jucătorul.

„Steaua e periculoasă oricum, și cu antrenor și fără antrenor. Oricine ar sta pe bancă, au jucători foarte buni. Au luat crema fotbalului românesc, aujucători foarte buni, foarte importanți, au demonstrat că au valoare și ne așteaptă un meci foarte dificil.”        

Alexandru Maxim, Pandurii

200 – de mii de euro e cota de piaţă a lui Maxim, jucător ce a bifat 10 meciuri ca titular la Pandurii şi a marcat un singur gol

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: