Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pandurii, în locul FCM Târgu Mureş în Liga I?

Noul preşedinte executiv al celor de la Pandurii ştie cum poate echipa din Târgu Jiu sa să se menţină în Liga I. Speranţele gorjenilor se leagă de o prevedere a statutului Federaţiei Române de Fotbal unde se specifică faptul că o echipă care a primit dreptul de a juca în urma cesiunii locului de către o altă formaţie nu poate promova în decurs de trei ani.

Eugen Pârvulescu a explicat ieri că mai este o  şansă ca Pandurii să evolueze pe prima scenă a fotbalului românesc în noul sezon. „Mai sunt unele mici speranţe ca Pandurii să joace din nou în prima ligă, chiar dacă pe criteriul sportiv echipa a retrogradat”, a declarat Pârvulescu explicând că acest lucru ar fi posibil în cazul soluţionării favorabile a unui memoriu depus de gorjeni la federaţie.

Salvarea poate veni de la Târgu Mureş

Pandurii ar putea profita practic de problema juridică a unui alt club pentru a rămâne în Liga I, în cazul de faţă fiind vorba de una dintre echipele care au promovat deja în prima ligă, FCM Târgu Mureş. „Noi am depus un memoriu la federaţie referitor la situaţia juridică a clubului FCM Târgu Mureş iar şansele de a mai juca în prima ligă se leagă de rezolvarea favorabilă a acestui memoriu.
Din câte se pare, cei de la Târgu Mureş ar putea avea unele probleme cu promovarea”, a precizat Pârvulescu care a depus memoriul la FRF, la Comisia de Licenţiere: „Am solicitat prin acest memoriu celor de la Comisiei de Licenţiere să verifice calitatea de membru afiliat la FRF a clubului FCM Târgu Mureş”.

FCM Târgu Mureş a ajuns în Liga a doua prin fuziune

FC Municipal Târgu Mureş s-a înfiinţat cu doar doi ani în urmă şi a ajuns să evolueze  în liga a II-a după ce a cumpărat locul celor de la Unirea Sânnicolau Mare. Pe site-ul oficial al mureşenilor se specifică faptul că e vorba despre o fuziune. Practic clubul s-a constituit prin fuziunea cu  Unirea în anul 2008, când cei din Sânnicolau Mare au promovat în Liga a doua.  Conform regulamentelor FRF, o echipă care ajunge pe alt criteriu decât cel sportiv într-un eşalon, nu are dreptul de promovare într-o ligă superioară timp de trei ani. În cazul celor din Târgu Mureş au trecut doar doi ani de la aşa zisa promovare – fuzionare sau cesiune cu Unirea. „Cluburile care promovează în Liga I trebuie să aibă cel puţin trei ani de când sunt afiliate la federaţie iar echipa din Târgu Mureş este  afiliată de doar doi ani. Cei de la Târgu Mureş spun că au făcut o fuziune cu Unirea Sânnicolau Mare, formaţie de la care practic au luat locul”, a explicat preşedintele executiv de la Pandurii care aşteaptă acum răspunsul oficialilor FRF la memoriul prin care solicită verificarea acestor aspecte. Federaţia va da un răspuns în următoarele trei zile, Pandurii urmând să afle dacă mai pot evolua în prima ligă în sezonul viitor.

Vizualizări: 72

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: