Ionuţ Tătaru şi-ar dori să joace în seria cu Aradul

Fundaşul Ionuţ Tătaru s-a retras, la cei 30 de ani, aproape de casă, la ACSO Filiaşi, după ce a primit o ofertă de la noua echipă a antrenorului Mario Găman. Născut la Ioneşti, fostul jucător de la Pandurii vrea să ajute echipa din Filiaşi într-un proiect ambiţios şi preferă ca echipa sa să joace în serie cu echipele din Arad.

Președintele ACSO Filiaşi, Florin Spînu, a anunţat recent transferul lui Ionuţ Tătaru, dar mai anunță alte noi veniri pentru că pe listă se mai află un portar, un atacant și câțiva juniori născuți după 2001.  „Mă bucur mult că am reuşit să-l cooptăm la echipă şi pe Ionuţ şi astfel am rezolvat defensiva. Acum mai caut un atacant valoros şi experimentat, un portar şi trei-patru juniori născuţi în 2001-2002“, a declarat preşedintele lui CSO Filiaşi, Florin Spânu, pentru GdS.

Originar din Ioneşti, Ionuţ Tătaru este un fundaş central şi are multe meciuri jucate la Liga 1 şi 2. Acesta a mai evoluat la Minerul Lupeni, Pandurii Târgu Jiu, CS Drobeta Turnu Severin, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, Olimpia Satu Mare, AFC Hermannstadt, Academica Clinceni, Cetate Deva, Metalurgistul Cugir, Crișul Chișineu-Criș şi Gilortul Târgu Cărbunești.

Încântat de proiectul celor de la Filiaşi, de baza sportivă şi de faptul că e acasă, Tătaru este nerăbdător să înceapă munca la ACSO Filiaşi cu care ar prefera să joace în seria de Vest cu echipele din Arad: „Nu contează în ce serie vom fi repartizaţi. Important este avem noi o echipă puternică. Totul depinde numai şi numai de noi, nu de altcineva. Ar fi bine să jucăm totuşi tot pe partea asta cu Aradul. Am jucat mai mult în ultimi ani în zona asta cu Aradul, cu Banatul şi sunt echipe bune, preocupate de fotbal. Sunt tare nerăbdător să începem. Nu am stat atât de mult decât atunci când am fost operat la picior. În rest, niciodată nu am avut o asemenea pauză de când joc fotbal, de 14 ani. De pe 15 iunie am început să mai joc fotbal la sintetic, să mai fac mişcare, dar înainte a fost groaznic închis în casă. Sperăm să fie totul bine şi să începem şi noi pregătirea“.

Ionuţ Tătaru este evaluat de Transfermarkt la 75.000 de euro. Acesta a semnat cu CSO Filiaşi un contract valabil un an.

Vizualizări: 512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: