Pandurii, învinşi de timişoreni

Pandurii Târgu Jiu – FC Timişoara   0-1  (0-1)

Stadion Municipal din Târgu Jiu, spectatori 3000

Pandurii Târgu  Jiu: 12. M. Popa – 2.  Matei, 3. Viera, 21. Chiricheş, 29. Grecu – 7. Băcilă, 5. Pintilii, C. 14. Cl. Voiculeţ, 30. I. Iordache (68 Brata), – 8. Orac (72 Stromajer), 9. Apostu (46 A. Iordache). Antrenor Ionuţ Badea.

FC  Timişoara : 29. Pantilimon -  13. Scutaru (43 Sepsi), 25. Burcă, 4. Luchin, 20. Helder -  27. Zicu, 10. Tameş (63 Chiacu), 55. Bourceanu, 7. Curtean, 17. Magera  (68 Goga)-  9. Axente. Antrenor Cosmin Contra.

Cartonaşe galbene:  / Sepsi – min. 43, Pantilimon . min. 65, Goga – min. 68,

A înscris; Axente – min. 41 după o lovitură liberă executată de Tameş şi o deviere a lui Scutaru.

Pandurii au pierdut din nou puncte pe teren propriu, fiind învinşi aseară  la Târgu Jiu de FC Timişoara. Fotbaliştii lui Ionuţ Badea n-au reuşit să învingă nici de această dată, deşi premisele se anunţau favorabile echipei gazdă, pentru că FC Timişoara venise fără trei jucători de bază.

Cu Alexa suporter de lux în loja oficială, FC Timişoara a dominat în cea mai mare parte jocul, reuşind să deschidă scorul înainte de pauză prin Axente. După ce Zicu s-a întrecut în ratări cu Apostu în prima parte a jocului, cu trei minute înainte de final Axente a deschis scorul în urma unei lovituri libere executate de Tameş, balonul fiind deviat de Scutaru. Chiricheş şi Băcilă au trecut pe lângă gol în repriza a doua când Timişoara a mai marcat în minutul 50 dar acesta a fost anulat din cauza unui henţ al lui Axente. Ionuţ Badea a întărit atacul trimiţând pe teren pe Adrian Iordache, Brata şi Stromajer dar nici aceştia nu au reuşit să înscrie. „La cum s-au derulat lucrurile pe teren nu meritam să pierdem azi pentru că băieţii au dat tot ce au putut pe teren. Măcar un egal cred că am fi meritat. Din păcate nu am reuşit să înscriem şi să câştigăm un meci pe care l-am avut la îndemână în multe momente.. Nu mă pot pronunţa dacă a fost penalti la Băcilă, las pe alţii să se pronunţe. Cum la fel nici la faza golului marcat de FC Timişoara nu mi s-a părut a fi fault”, a spus Badea la conferinţa de presă .

La meci asistă şi un grup de aproximativ 200 de fani ai celor de FC Timişoara.

În loja oficială este prezent şi un reprezentant al Federaţiei de fotbal din Cehia care a venit special să-l urmărească pe Maghera pentru a-l convoca la echipa naţională, acesta precizând că unul dintre titularii naţionalei Cehiei este accidentat.

Vizualizări: 74

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: