Pandurii joacă sub zodia astrelor periculoase

Dupa Steaua, pandurii se dueleaza din nou cu o echipa ce si-a schimbat antrenorul si managerul. Intarita cu Mircea Rednic si Dinu Gheorghe, Astra a scos un egal la Medias etapa trecuta iar acum are nevoie neaparata de o victorie cu Pandurii.

Victoria de la Mioveni şi egalul cu Steaua le-au dat alt moral elevilor lui Grigoraş. Cu 36 de puncte şi pe locul 8, gorjenii sunt scutiţi de griji în acest retur.

Astra, altă faţă cu Rednic şi Dinu „Vamă”

După Steaua cea nouă a lui Stoichiţă şi Meme Stoica, pandurii dau piept cu o altă echipă ce şi-a schimbat antrenorul şi managerul. Foştii rapidişti Rednic şi Dinu Gheorghe au debutat la Astra cu o remiză la Mediaş (0-0) şi pun tunurile acum pe Pandurii. Dacă pandurii nu prea mai un obiectiv clar în acest retur, ploieştenii trag din greu să acumuleze punctele care să-i ţină departe de retrogradare. „Eu zic că Astra e mai periculoasă cu Mircea Rednic și Dinu Vamă. Au un antrenor bun și un președinte și cred că e mai periculoasă, dar mai important e ce vom face noi pe teren”, spune Călin Cristea, preferat de Grigoraş înaintea lui Cardoso pe postul de fundaş stânga după accidentarea lui Vlad. Pandurii au şi o revanşă de luat în faţa Astrei care i-a bătut cu mult noroc în tur la Tg Jiu. Antrenaţi de Şumudică atunci, ploieştenii s-au impus cu 2 la 1. „E o deplasare destul de grea. Și ei vin după câteva rezultate nefaste, au schimbat antrenorul și cred că vor da totul ca să câștige. Important e să mergem și să jucăm același fotbal pe care l-am practicat și până acum și putem să ne întoarcem cu punct sau puncte de la Ploiești. Se poate spune că vrem și o revanșă după meciul din tur. Atunci ei n-au jucat aproape nimic și ne-au bătut cu 2-1. Sperăm ca acum să luăm noi cele trei puncte”, mai spune Cristea.

Mare grijă la cartonaşe !

Deşi şeful Condescu se plângea că arbitrul Avram i-a suspendat 4 jucători pentru meciul cu Astra, în fapt doar căpitanul Pintilii va absenta din acest motiv la Ploieşti. Elevii lui Grigoraş trebuie să aibă mare grijă la cartonaşe totuşi. Nu mai puţin de 6 din ei sunt la limita suspendării şi vor lipsi cu Tg Mureş dacă încasează un galben la Ploieşti. „În timpul jocului nu mai ții minte că ai 3 cartonașe galbene sau că ești la limită. Încerci să dai totul… Problemele de lot contează pentru că vor veni și etapele intermediare și e important să fim câți mai mulți apți”, e convins Cristea, unul din cei 6 jucători aflaţi la limita suspendării. Ceilalţi 5 sunt Viera, Maxim, Nistor, Batin şi Vlad.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: