Pandurii, la jumătatea Universităţii Craiova

Pandurii Târgu Jiu a terminat turul campionatului pe locul 12, la limita retrogradării, cu doar 18 puncte în 17 etape, în timp ce Universitatea Craiova a avut un parcurs foarte bun, aflându-se pe locul 6 la finalul turului, cu 29 de puncte.

Pandurii Târgu Jiu şi Universitatea Craiova, echipele Olteniei, termină turul campionatului pe locurile 12, respectiv 6 în clasament. În timp ce la Craiova lucrurile s-au calmat, Târgu Jiu nu mai are nici antrenor şi nici preşedinte de club. Antrenorul CSU, Emil Săndoi, speră că va ajunge în Europa. "Dacă ne gândim la ultimul parcurs am putea să sperăm la Europa. Noi am declarat de la bun început că vom încerca să obținem maxim din fiecare meci".

În ultimul an, Pandurii a ţinut-o din criză în criză. Mihai Prunariu a fost obligat să demisioneze de la CS Pandurii pentru că nu a reuşit să aducă un plus la echipă, deşi l-a adus pe Petre Grigoraş antrenor.

De câteva zile, Pandurii nu are nici antrenori şi nici preşedinte. Surse din cadrul clubului vorbeau de un contract cu antrenorul Edi Iordănescu, iar preşedinte ar urma să fie Aurel Ţicleanu. Cert este că nici unul, nici altul, nu au confirmat venirea la Pandurii.  

Pandurii mai au un singur meci de jucat, cu Oţelul Galaţi, în Cupa Ligii, pe 12 decembrie.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: