Pandurii, la turaţie maximă în amicale

Pandurii lui Grigoraş au făcut spectacol în ultimul amical. Au învins ultima clasată din Qatar, Al Ahli, cu 4 la 0 şi au motoarele turate la maxim înaintea startului din noul sezon.

Pandurii – Al Ahli (Qatar)      4-0 (1-0)

Au marcat: Batin (19’), Viera (74’), Lemnaru (75’) şi Avramescu (89’).

Pandurii: Lazar (Horvat 70’) – Pleaşcă (Rusu 46’, Tătaru 78’), Chiricheş (Cardoso 46’), Viera (Avramescu 78’), Grecu (Vlad 46’) - Băcilă, Cristea, Nistor, Vranjes (Stromajer 46’) - Batin, Lemnaru.

            

Prima victorie adevărată

Doar o victorie din 4 amicale aveau Pandurii până la jocul cu cei din Qatar, şi aceea contra amatorilor de la Lenzing. Cu Al Ahli însă, elevii lui Grigoraş s-au dezlănţuit. Au început greoi meciul dar l-au încheiat în forţă cu 3 goluri în ultimele 15 minute. Cuplul de golgeteri, Batin-Lemnaru şi-a făcut din nou datoria, fiecare trecându-şi în cont câte o reuşită. Lemnaru pare cea mai importantă „gură de foc” a pandurilor. A mai trecut în câteva rânduri pe lângă gol cu unele execuţii demne de un atacant veritabil. În apărare, în afară de câteva ezitări ale lui Grecu, Pandurii nu au fost deranjaţi. De altfel cei doi portari folosiţi de Grigoraş nu au avut nimic de apărat în 90 de minute. “Deocamdată sunt mulţumit dar voi fi şi mai mulţumit atunci când vom avea rezultate pozitive în primele două etape. Iar jocul echipei va fi cel dorit şi cel aşteptat din suflet”, a comentat Grigoraş pentru siteul oficial al clubului.

Chiricheş a revenit, Pintilii mai aşteaptă

O altă veste îmbucurătoare pentru Grigoraş a reprezentat-o revenirea lui Chiricheş după două săptămâni de absenţă. Fără Pintilii pe teren, Chiricheş a preluat banderola de căpitan şi a jucat 45 de minute. Pintilii va reveni cel mai probabil în meciul de astăzi cu bulgarii de la Razgrad. „Pintilii şi Chiricheş sunt doi jucători cu experienţă chiar dacă sunt tineri. Nu mă îngrijorează deloc că au avut probleme, le cunosc posibilităţile şi sunt convins că ei se vor adapta foarte uşor când începe campionatul. La ceilalţi e bine că n-am avut alte accidentări şi lotul s-a prezentat bine la antrenamente. Sperăm că pregătirea de aici cumulată cu cea de la Sibiu n-a fost în zadar şi aşteptăm roadele la începutul campionatului” a comentat Grig.

Ultimul amical, duminică în Serbia

Pandurii vor merge în cele din urmă duminică în Serbia pentru un amical cu nou promovata Radnicki Niş. Nu toţi jucătorii vor face însă deplasarea în ţara vecină. Grigoraş va decide astăzi care din elevii săi vor onora invitaţia sârbilor şi care vor avea liber după stagiul obositor de 12 zile din Austria. Cel mai probabil va fi deplasată o echipă formată din jucătorii tineri şi cei care au prins mai puţine minute în amicalele din Austria.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: