Pandurii: Nu riscăm depunctarea

Preşedintele clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a declarat joi că nu există riscul ca gruparea să fie penalizată sau suspendată din cauza datoriilor.

Narcis Răducan recunoaşte că Pandurii a fost sub monitorizare din cauza datoriilor, dar clubul şi-a achitat datoriile.  "Am văzut în presa centrală un subiect legat de treaba asta şi eram incluşi pe o listă, alături de alte opt echipe pasibile de suspendare sau penalităţi. Informaţia este parţial incorectă. Într-adevăr am fost monitorizaţi în ceea ce priveşte datoriile, să zicem istorice, până la data de 30 septembrie, dată la care noi şi celelalte opt echipe trebuia să achităm acele datorii. Din fericire, Pandurii a achitat datoriile respective şi nu există nici cel mai mic risc să fim depunctaţi", a precizat Narcis Răducan.

Totodată, el a declarat că salariile jucătorilor sunt achitate la zi. "Mai mult decât atât, de acum suntem la zi şi cu toate plăţile faţă de jucători. E adevărat, încă avem datorii din trecut, dar le eşalonăm şi uşor-uşor le vom gestiona până ne vom achita total de ele. Dacă tot este un subiect important această listă, cea cu echipele care nu şi-au îndeplinit obiectivele financiare, m-aş bucura foarte mult să se şi respecte penalităţile care se dau, pentru că altfel se creează haos în campionat şi nu cred că are nimeni nimic de câştigat", a mai spus preşedintele CS Pandurii.

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: