Pandurii pregătesc jocul de duminică cu Astra

Pandurii au intrat deja în febra meciului cu Astra de duminică şi pregătirea se axează mai ales pe caracteristicile acestui meci. Antrenorul Liviu Ciobotariu va apela la jucătorii care pot face faţă terenului ce se anunţă a fi plin de nămol la ora jocului. Deszăpezirea s-a încheiat ieri dar suprafaţa este moale, antrenamentele nefiind posibile pe încă pe teren. În aceste condiţii ieri s-a apelat tot la terenul sintetic iar azi se va intra probabil pe terenul trei de antrenament dacă acesta va putea fi deszăpezit măcar parţial.

Primul unsprezece pe care e posibil să mizeze la acest meci antrenorul Ciobotariu îi are în componenţă pe: Stanca – Rusu, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso –  Orac, Păcurar, Murgan, Lazic – Stromajer, Kamara.  Tehnicianul va mai apela la schimbări funcţie şi de caracteristicile terenului, fiind posibil să introducă jucători mai masivi. Astra va ajunge la Târgu Jiu sâmbătă după ce vineri noaptea se va afla la Craiova.

Raskovic şi Popete sunt suspendaţi

Ciobotariu are doi jucători pe care nu va putea miza pentru că sunt suspendaţi din cauza cartonaşelor primite în tur, Popete şi Raskovic: „Singurii jucători pe care sigur nu o să-i pot utiliza la meciul cu Astra sunt Popete şi Raskovic care sunt suspendaţi pentru acest meci. Probleme medicale nu avem dar am avut emoţii la accidentarea lui Martinovic de la antrenamente pentru că este un jucător foarte important dar nu a fost nimic grav. Orice jucător din acest lot este foarte important pentru mine, nu numai Martinovic”. Martinovic, la fel ca şi celălalt fundaş central, Alin Chibulcutean, vor fi titulari la meciul cu Astra pentru că nu există posibilităţi de înlocuire deocamdată în lot.  Ciobotariu a discutat deja cu jucătorii să nu îşi facă probleme dacă nu vor lipsi din primul unsprezece la acest meci pentru că va fi nevoie de toţi pe parcursul returului. „Noi trebuie să formăm un grup unit indiferent cine intră pe teren la un meci şi trebuie să câştigăm. Şi ce cei care nu vor juca din primul minut la meciul cu Astra vom avea nevoie pe parcurs pentru că returul este lung, sunt 17 jocuri de disputat. Avem probleme şi cu cartonaşele şi Doamne fereşte mai pot interveni şi accidentări şi atunci trebuie ca oricare din ei să fie pregătit pentru a intra în teren”, a mai precizat antrenorul pandurilor.

Mulţumit de noile achiziţii

Referitor la cele trei noi achiziţii, Kamara, Orac şi Vanjes, Ciobotariu a precizat că este mulţumit de randamentul lor şi modul cum s-au integrat, probleme de comunicare fiind doar în cazul bosniacului Vranjes: „Jucătorii nou veniţi s-au integrat foarte repede şi Kamara dar şi Stojan care am văzut că a început să înveţe limba română. Orac a mai fost aici, nu mai e cazul de integrare, iar eu sunt mulţumit de toţi trei. Chiar foarte mulţumit de randamentul lor şi de modul cum s-au comportat în amicale”. Tehnicianul nu crede că toţi cei trei vor juca la meciul cu Astra dar e posibil ca Orac şi Kamara să fie titulari. În lotul actual al pandurilor sunt deja o serie de jucători care nu pot lipsi deocamdată din primul unsprezece, cum este cazul fundaşilor centrali, al lui Cardoso sau Păcurar.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: