Handbal: Portarul Rădulescu s-a întors la Târgu Jiu

Echipa de handbal a UCB Târgu Jiu a adus întăriri pentru acest sezon care nu a început foarte bine pentru echipă. Ultima achiziţie este portarul gorjean Adrian Rădulescu, care revine la Târgu Jiu, unde s-a consacrat în handbalul naţional.

Portarul gorjean Adrian Rădulescu va evolua din nou pentru o echipă din Târgu Jiu la 35 de ani. Mult mai experimentat acum decât la plecarea de la Energia Rovinari, acesta a evoluat la echipe din Norvegia, Ungaria, Grecia şi Germania.

Conducerea clubului UCB Târgu Jiu a anunţat la finalul săptămânii trecute transferul unui portar de valoare, specificând în comunicatul oficial că s-a ajuna la o înţelegere cu unul dintre cei mai buni portari de handbal din ţară. „Pami, așa cum este cunoscut de către prieteni și apropiați, a acceptat să joace pentru universitarii gorjeni și, alături de celălalt portar de valoare din lotul nostru, Bogdan Motoi, vor asigura o și mai mare siguranță în poarta echipei noastre. Adrian-Tudor Rădulescu are o vastă experiență sportivă dobândită de-a lungul carierei sale impresionante, evoluând la cluburi puternice din țări cu mare tradiție în handbal, precum România (Energia Rovinari), Norvegia (Bodo HK, Strindheim Elite), Ungaria (SBS Eger Eszterhazy), Grecia (Diomidis Argos) sau Germania (Sonneberger Handballverein), dorind să facă performanță și să cunoască oameni și mentalități diverse”, a fost comunicatul oficial oferit de conducerea clubului care a specificat faptul că negocierile nu au durat foarte mult şi s-au încheiat cu succes iar documentele pentru acest transfer au fost înaintate către FRH, pentru perfectarea transferului internațional, având în vedere faptul că jucătorul a activat ultima dată în Germania.

Echipa de handbal masculin a UCB Târgu Jiu ocupă locul 5, în Seria B a Diviziei A masculine, după primele două turnee.

Vizualizări: 470

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: