Pandurii s-au pus pe transferat !

Pandurii nu stau cu mâinile în sân în vacanţă şi s-au pus pe transferuri. După ce au obţinut împrumutul lui Răduţ pe un an, gorjenii i-au transferat la foc automat pe Iulian Mamele şi Alin Ignea. Cei doi vor acoperi la Tg-Jiu posturile lăsate libere de Chiricheş respectiv Pintilii.

 

Pandurii i-au dat pe Chiricheş şi Pintilii pe 1,3 milioane de euro şi le-au găsit înlocuitori gratis! Mamele (27 de ani) şi Ignea (23 de ani) au semnat cu trupa lui Grigoraş din postura de jucători liberi de contract.

 

Vine căpitanul revelaţiei Chiajna

 

Gorjenii sunt puşi pe fapte în această vară. Grigoraş a cerut cel puţin 4 transferuri iar dorinţa pare să-i fie, de această dată, ascultată. Grigoraş a simţit pe propria piele în retur absenţa lui Chiricheş, plecat în iarnă la Steaua pe 700 de mii de euro. „Implanturile” Cardoso şi Rada n-au avut efectul scontat aşa că antrenorul a cerut un fundaş central cu experienţă. Soluţia ideală a venit de la revelaţia returului, Concordia Chiajna. Căpitanul trupei conduse perfect de Reghecampf, Iulian Mamele, a încheiat conturile cu Concordia şi a acceptat oferta pandurilor, semnând pe 2 ani de zile. Fundaşul de 27 de ani ceruse iniţial un răgaz de câteva zile, sperând să se materializeze interesul Rapidului. Dar cum Copos e încă ocupat cu numirea unui antrenor, Mamele nu a mai aşteptat şi a ales să vină la Tg-Jiu. Fundaşul a debutat în liga 1 în vara anului trecut, la 26 de ani. De altfel, Mamele a jucat numai la Chiajna din 2007 încoace dar acum a decis că e momentul pentru o nouă provocare. Mamele a pus umărul la parcursul de senzaţie al Chiajnei în retur, fiind titular în toate partidele, mai puţin una în care a fost suspendat, din momentul sosirii lui Reghecampf  la micuţa echipă. La Tg-Jiu, Mamele va face cuplu în apărare cu ivorianul Viera, cel care e favorit să preia banderola de căpitan după plecările lui Pintilii şi Chiricheş.

 

27 – de meciuri ca titular a prins Mamele la Chiajna în sezonul trecut, contabilizând 2.389 de minute, 6 cartonaşe galbene şi 0 goluri

 

450 – de mii de euro e cota de piaţă a jucătorului de 27 de ani

Vizualizări: 160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: