Pandurii se pun pe treabă !

Pandurii nu s-au grăbit cu reunirea şi sunt ultimii din Liga 1 care se apucă de treabă în noul an. Maxim şi compania se reunesc azi la ora 15, mâine trec pe la vizita medicală iar duminică pleacă deja spre primul stagiu al iernii în Antalya.

Programul e pus la punct

Pentru panduri greul începe de azi. Trupa rămasă fără Grigoraş trebuie să dovedească în retur că poate menţine ritmul impus în prima parte a campionatului. Nicoară, Anton şi Predescu au venit să întărească mijlocul în care Nistor, Voiculeţ, Răduţ sau Maxim au trudit non-stop. Georgianul Alaverdashvili rămâne o necunoscută. Atacantul a semnat până în vară, dar rămâne să convingă că e de Pandurii în cantonamentele din iarnă. Gorjenii mai vor să transfere un atacant dar şi un fundaş central. Viera a intrat în ultimele 6 luni de contract şi, în plus, va sta la fiecare galben încasat în retur, având deja acumulate 8 avertismente în primele 19 etape. După reunirea de azi, pandurii vor face vizita medicală joi şi vineri la Craiova.  Maxim şi compania vor merge cu autocarul duminică la Bucureşti iar luni dimineaţa e programată plecarea spre primul stagiu al iernii, în Antalya. Cantonamentul va dura 13 zile şi va fi axat, în principal, pe pregătirea fizică. Gorjenii vor disputa totuşi şi două jocuri amicale în primul stagiu din  Turcia. 

Transfer: Pandurii au bătut ieri palma şi cu fundaşul de 21 de ani, Alin Buleică, ultima oară la CS Turnu Severin. Evaluat la 250 de mii de euro, Buleică a ales Pandurii în detrimentul Chiajnei şi a semnat un contract pe 4 ani şi jumătate cu un salariu de aproximativ 3 mii de euro pe lună

Lotul aşteptat la reunire:

Portari: Mingote, Lazar şi Horvat.

Fundaşi: Pleaşcă, Unguruşan, Viera, Mamele, Rusu, Rada, Tătaru şi Vlad.

Mijlocaşi: Voiculeţ, Nistor, Răduţ, Cristea, Băcilă, Ignea, Konyeha, Nicoară (CFR Cluj), Ibeh, Avramescu, Alex Grigoraş, Karim Boutadjine, Lupu, Maxim, Predescu şi Anton (Gloria Bistriţa).

Atacanţi: Lemnaru, Matulevicius şi Alaverdashvili (FK Banga, Lituania).

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: