Pandurii se vor antrena la Mardan Palace Sport Center

Locul unde echipa Pandurii Târgu Jiu va fi cantonată în perioada 7-12 octombrie şi va susţine şi două jocuri amicale este baza sportivă Mardan Palace Sport Center din Lara. Situată în apropierea celebrului Hotel Mardan Palace de pe malul Mediteranei, baza sportivă este de fapt un complex de cinci stele în care în urmă cu doi ani s-au jucat meciurile de la Campionatul European Under 17.

Este vorba de una dintre cele mai frumoase baze sportive din Turcia care include şi un stadion cu nocturnă pentru meciuri oficiale dar şi o serie de terenuri mai mici pentru antrenamente şi jocuri amicale. Stadionul central al bazei Mardan are 10 000 de locuri şi e considerat bijuteria complexului.

Complexul sportiv Mardan a fost construit de la zero de un om de afaceri din Azerbadjan. Pe lângă stadion, motel şi terenurile de antrenament, miliardarul a mai construit în Lara un hotel grandios, care a fost dat în folosinţă la începutul acestui an, în apropiere de acest hotel fiind amenajat un imens parc şi o grădină zoologică. Doar gardul împrejmuitor care este la fel de grandios ca hotelul l-a costat aproape un milion de euro!

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: