Pandurii şi-au prezentat noile achiziţii, atât în teren cât şi în afara lui

Cu o zi inaintea startului noului sezon, pandurii si-au prezentat achizitiile. Radut a fost piesa de rezistenta a campaniei de transferuri. De la prezentare a lipsit Cojoc, fostul otelar fiind aproape de a parasi Pandurii. Ultimul sosit a fost francezul Karim care a auzit de Hagi sau Popescu dar nu de Banel Nicolita, singurul romanul care joaca in prima liga din Hexagon.

Pandurii şi-au „întărit” de azi campania de achiziţii. Au semnat cu un nou sponsor care se ocupă de producerea de vinuri. Jucătorii nu s-au atins însă de vin ci doar de apă plată la conferinţa de prezentare.

Grig: „Mai vreau jucători !”

Gorjenii au îmbinat prezentarea noului sponsor cu cea a noilor achiziţii. Astfel rând pe rând au urcat pe scenă Ignea, Lupu, Matulevicius, Mamele şi piesa de rezistenţă, Mihai Răduţ de la Steaua. La prezentare nu a venit şi Samoel Cojoc. Fundaşul adus de la Oţelul ar putea fi dat afară din cauza problemelor medicale de care nu mai scapă. Grigoraş anunţă noi transferuri. „Mai vreau doi jucători, un închizător şi un atacant şi apoi o să pot spune că sunt mulţumit. Oricum mai avem timp să facem aceste transferuri, perioada e deschisă până la începutul lui septembrie”, spune antrenorul pandurilor care nu a găsit încă soluţia ideală pentru a-l înlocui pe Pintilii.

Karim nu a auzit de Nicoliţă

Din Franţa vine ultimul transfer al gorjenilor, Karim Boutadjine. Atacantul de 23 de ani de la Evian a ajuns mai târziu la prezentare. Şi asta pentru că se zbate să obţină dreptul de joc pentru meciul de vineri cu U Cluj. Karim a auzit doar de cei mai celebri 2 jucători români. „Ştiu de George Hagi şi Popescu...Nicoliţă? Nu, nu am auzit deloc de el”, a spus ieri Karim. Bănel „Jardel” e singurul român care evoluează în prima ligă din Franţa la Saint Ettiene. Grigoraş era mai optimist ieri în privinţa dreptului de joc al lui Karim şi Matulevicius şi speră să-i poată folosi în meciul de diseară.

Rezultate turul 1 Cupa României:

Petrofac Ţicleni – Minerul Mătăsari 0-7 (Clipici 5 goluri, Luca şi Dinu)

AS Strehaia – Pandurii II 0-1 (Oiţă, min.90)

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: