Pandurii, sponsorizat cu un Mercedes ML! Răuţ ştie?

Propunerea directorului de resurse umane de la Complexul Energetic Oltenia de a convoca Adunarea Generală a Acţionarilor de la Pandurii a rămas la stadiul unei simple declaraţii de intenţii. Ion Răuţ nu a reuşit să-i adune ieri pe ceilalţi membri ai AGA astfel încât să îi fie prezentat raportul de activitate pe care îl aşteaptă din partea preşedintelui Marin Condescu. Boss-ul Pandurilor era oricum plecat la Cluj, unde pregăteşte meciul cu Hapoel Tel Aviv din Europa League, deplasarea făcând-o imediat după partida cu Petrolul Ploieşti de luni seara.

Condescu a ajuns repede în inima Ardealului şi pentru că de câteva zile are o maşină nouă la dispoziţie, un Mercedes ML care va stârni cu siguranţă noi invidii printre cei care îl vor schimbat din fruntea Pandurilor. Spune despre maşină doar că nu a costat clubul nici un leu şi că e o sponsorizare oferită de unul dintre sponsorii echipei, totul fiind făcut în baza unui contract pe care îl descrie ca fiind „legal” ca şi altele pentru care şefii Complexului Energetic Oltenia l-au reclamat la Poliţie.

Cât despre o nouă dată la care ar urma să se desfăşoare şedinţa la care boşii din minerit şi energie îl vor schimbat pe Condescu, nimeni nu prea mai avansează nici un termen. Până acum directorul general Laurenţiu Ciurel s-a hazardat la a avansa o dată limită pentru desfăşurarea şedinţei de decapitare a lui Condescu, dar nici acel termen nu a putut fi respectat. Lui Ciurel i-a urmat Răuţ, cu două termene, nerespectate nici ele, iar de acum încolo e greu de crezut cine şi când va mai spune că vrea o astfel de şedinţă. Vine o perioadă cu multe meciuri grele pentru Pandurii, e sezonul concediilor, iar echipa joacă din ce în ce mai bine, fiind greu de crezut că omul din fruntea treburilor va fi dat jos doar pentru că cineva râvneşte la maşina cu care acesta se plimbă între stadioanele Europei…

Vizualizări: 184

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: