Pandurii stau o săptămână acasă

După 6 zile de „cantonament” la Cluj, pandurii au revenit la Tg-Jiu. Bilanţul? Un eşec în Europa League cu Dnepr şi un punct obţinut la CFR Cluj. Pe elevii lui Pustai îi aşteaptă acum două meciuri pe teren propriu care trebuie câştigate.

Pandurii vor uita de drumuri pentru o săptămână. Gorjenii joacă miercuri în Cupa României cu Farul Constanţa şi sâmbătă cu Gaz Metan Mediaş în Liga 1, ambele meciuri urmând să aibă loc la Tg-Jiu.

Săptămână grea

Pandurii au încheiat săptămâna clujeană cu un bilanţ subţire. Cantonaţi în Ardeal încă de marţi, Eric şi compania au pierdut la limită cu Dnepr, 0-1 şi au scos un egal la CFR, 1-1. Cu puţin noroc, elevii lui Pustai puteau scoate un egal cu ucrainenii şi să câştige în Gruia. Până la urmă au obţinut un punct din două meciuri grele aşa că se putea şi mai rău. Pandurii au revenit în Tg-Jiu iar ieri după amiază au avut programat şi un antrenament uşor. Cuvântul de ordine acum este refacerea. Obosiţi după programul încărcat de meciuri, Anton şi ceilalţi rămân la Tg-Jiu până săptămâna viitoare, dar fără mult timp de respiro. Mâine e programat debutul şi în cea de-a treia competiţie a acestui sezon, Cupa României. Gorjenii au avut noroc la tragerea la sorţi şi joacă acasă cu o echipă modestă din liga a doua, Farul Constanţa. Marinarii au pierdut acasă în ultima etapă, 0-1 cu Brăila şi vin la Tg-Jiu fără prea mari speranţe. Dar Cupa este o competiţie a surprizelor aşa cum o spun mulţi astfel că pandurii nu trebuie să-şi trateze adversarul de sus. Pustai va odihni probabil majoritatea titularilor în acest meci şi le va da minute şi lui Distefano, Mamele, Paulinho, Cristea sau Rubio. La 3 zile după meciul din Cupă, Pustai se duelează cu fosta sa echipă, Gaz Metan Mediaş. Va fi un meci sentimental pentru antrenor care nu a apucat încă să-şi măsoare forţele cu foştii săi elevi. Partida se va juca sâmbătă de la ora 17:00.

6 – ani a antrenat Pustai pe Gaz Metan Mediaş, între 2007 şi 2013

“Este plăcut să joci în Europa, e un vis plăcut, reprezentăm România şi ne face plăcere. Nu vom neglija campionatul şi nici Cupa, vom face tot ce e posibil să ne calificăm.”    Cristi Pustai, antrenor Pandurii

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: